Jelzálog, valódi költségeket Revealed - Biztosítási

Amikor a lakásvásárlás számos típusú biztosítási elofordulhat, hogy ki.

Jelzálog-fizetési védelem biztosítás (MPPI) az egyik közülük. Ennek célja annak biztosítása, hogy a jelzálog-visszafizetések fognak megvalósulni események munkanélküliség, betegség vagy baleset.

Bár ez lehetové tehetik a vevonek lelki nyugalmát, hogy az vegye ki az ilyen típusú biztosítás egy személyes döntés.

Például, ha jó baleset vagy betegség általi védelme a munkáltató, vagy ha a vállalat dolgozol egy jó elbocsátás p
Ha hozzá tud férni megtakarításokat, például három alkalommal a havi fizetését, akkor használja a fenti helyett, amíg új munkát találjanak.

Más típusú biztosítási hitelezok gyakran ajánlott az élet fedezésére, amely fizet ki a jelzálog esetén a hitelfelvevo halála. Egészen a közelmúltig, a legtöbb hitelezok az életet kötelezo biztosítás. Manapság sokan nem.

De a legtöbb család, különösen a kiskorú gyermekeket, még mindig van értelme, hogy ezt a típusú fedik le, az azt jelenti, a kölcsön fizetendo ki, ha az egyik fo családfenntartók meghal.

Az egyik típus a fedezet, hogy a hitelezok ragaszkodni fog az épületek biztosításával, a katasztrófák esetén, mint a tuz, árvíz és így tovább.

A biztosító szempontjából, ez lényegében, hogy megvédjék a beruházásokat, mivel amíg a hitel teljes egészében kifizette a hazai technikailag még mindig az övék.

De azt is biztosítja, hogy ha valami történik az otthoni, lehet javítani vagy átépítették, és így továbbra is él benne.

Akárhogy is, az elso számú szabály tekintetében jelzáloghitelek az, hogy nem fog ki automatikusan a hitelezok saját biztosítási fedezetet.

"Döntetlen a" biztosítási - akár MPPI, háztartási vagy akár életet kiterjed - gyakran drágább, amikor kivették keresztül hitelezo és általában megtalálható olcsóbban független szállítótól.

No comments:

Post a Comment