Hol található a pénzt az egységes Moms

Ha keres pénz egy anya, akkor rengeteg a támogatások és más szövetségi és állami támogatott programok állnak rendelkezésre. Ezek a programok általában tervezték bizonyos igényeket szem elott tartva, például élelmiszer, lakhatás, egészségügyi ellátás, kollégium, és így tovább. A következokben egy rövid áttekintés néhány a gyakrabban használt programok egy kiváló hely kezdeni a keresést.

Míg iskolai ebédek általában nem drága, minden kis pénzt az egyedülálló anyák kaphat a kezed a segítség. Ez az<, amiért érdemes alkalmazni Nemzeti Iskola Ebéd program. Ez adja gyermekét tápláló ebéd, délután snack, valamint friss gyümölcsök és zöldségek. Most van még egy iskola Reggeli Program és a különleges tej program, amely segít megorizni a gyermek táplálni, amíg az iskolában.

Ha keres más módokon hogy az élelmiszer az Ön gyermekei érdemes nézni a sok kormányzati és a magán támogatott programokat elérheto. Számos intézmény arra nézve, hogy hajlandók pénzt egy anya ameddig fogják felhasználni arra, hogy az élelmiszer-vásárlás. Az Élelmiszer-Stamp Program talán a legjobb jól ismert. Volt kidolgozni annak érdekében, hogy az alacsony jövedelmu családok az élelmiszer szükséges annak érdekében, hogy felfüggeszti az egészséges. Ellátásokat már amennyiben az elektronikus betéti kártyák használata egyszeru. Alkalmazni akkor egyszeruen töltse ki a jelentkezési lapot állam.

Egy másik program, amely eloírja, pénz, egyedülálló anyák, amely lehet, hogy érdekli-ban van WIC, az USDA szponzorált program nok, csecsemok és gyermekek. WIC nyújt szövetségi támogatást az egyes államok annak érdekében, hogy finanszírozni rengeteg program köztük élelmiszerek, az egészségügyi ellátás, a táplálkozás az oktatás a terhes és a szülés utáni nok és a kisgyermekek, akik lehet a táplálkozási kockázat. Ha szeretné megtudni többet ezek a programok, és közülük melyik jogosult lehet, csak látogasson el a hivatalos kormányzati weboldalon WIC, GovBenefits.gov. Ez az oldal az Ön számára tájékoztatást több mint 1000 különbözo programok WIC kínál.

Egy utolsó program, hogy mi fog nézni aránya az egyedülálló anya az alacsony jövedelmu Home Energy Assistance Program LIHEAP. Ez a program nyújt az alacsony jövedelmu családok pénzügyi támogatást annak érdekében, hogy segítsen nekik fizetni a futési és hutési költségeket. Ahhoz, hogy jogosultak legyenek az egyik akkor nem a jövedelem több mint 20535 $ egy-egy háztartás jövedelme. Minden állam saját iránymutatásokat és képesítések azonban ügyeljen arra, hogy csinál egy kis kutatást alkalmazása elott. Egyes esetekben ezek is fizet idojárásálló otthoni, ügyeljen arra, hogy ne adja át ezt a kiváló lehetoséget.

No comments:

Post a Comment