Pénz - több mint költési

Te egyike azoknak az embereknek, hogy túlköltekezés csak megbánni, hogy amikor megkapja a számlát a végén a hónap és megy vissza a csinálás ugyanaz a szokás, amint megkaptad a fizetési csekket?

Érzelmi szükségletei

Lehet, hogy az egyik ember használó kiadások teljesítésére érzem benned remélve, hogy még csak egy rövid ideig tudod elfelejteni a problémáidat.

Hirdetési ráfordításait lehet az Ön saját amikor boldog és szeretné ünnepelni, vagy ha szomorú, magányos, vagy esetleg más, az emberek b
Teljesíti a lyuk

Lehet használni, mint a kiadások így lehet eleget tenni az érzelmi lyuk belül abban a reményben, azt fogod érezni, jobb és te egy rövid ideig csak visszatér az üres érzést within.

Hitelkártya

Az a csodálatos muanyag felhasználás esetében sok jó és néha túlköltekezés csak tartsa meg a pénzügyi adósság és a kapcsolódó valaki vagy valamilyen intézmény.

Ha a hitelszerzodések kártyák sem voltak körülötted használni fog valami más érzelmek kifejezésére.

Hitelkártyák segítségével nem-hoz fog tulajdon az Ön vagy a megszokás érzéseit.

Egy lépés, hogy megtörjön a mintát vágni fel hitelkártyával vagy add oda valakinek, hogy nem adom, amíg nem tudja az Ön kiadásokat.

Készpénz

Korlátozza magát fizet dolgokat vásárol készpénzzel ez egy ébresztés, hogy mennyi pénzt keres egy óra múlva.

Lehet vásárolni a dolgokat szeretne után adott magának idot elgondolkodni rajta helyett a megvenném gondolkodás nélkül.

Engedélyt kiad

Hogy ne ítéljék el magad vagy a haver, hogy nem költi el, hogy rájönnek, hogy ha tudom, hogy van egy kiadási probléma nem egészséges, hogy van egy hitelkártya.

Fogja vissza magát, vagy a tiszt egy kiadási összeg, amit ön választott vásárolni vele a te dolgod és ha a pénz elment nem kap többet, amíg a következo alkalommal, amikor a két megállapodni.

Következtetés: túlköltekezés egyik tünete valami rejtett, amelyeket meg kell feltár kell gyógyítani és tud kap saját felügyeletu.

No comments:

Post a Comment