Személyes ellenorzése

Személyes ellenorzések mindig az egyik legnépszerubb fizetési módokat akár harmadik személy kifizetések vagy ügyletek point-of-értékesítés. Ezek a kényelmes, könnyen használható és egyetlen, gyors és gyors. Azonban a változások és a technológiai fejlesztések, ez a módszer a kifizeto lassan népszerutlen. Tudja meg, miért.

Mi az a Check Szóval?

Általánosságban elmondható, hogy az ellenorzést a betétes írásbeli érdekében, hogy saját bank, irányítva, hogy a pénzeszközök hozzáférhetové a személy va
Ez tekintheto a váltót, mivel lehet használni, hogy fordítson az egyéni, csoport vagy jogi személy. Csak a betétes a folyószámla használhatja ellenorzések eszközeként termékek vagy szolgáltatások vásárlását. Ez többféleképpen írta a csekk, csekk vagy checque. Az Egyesült Államok használja "ellenorzés", míg a nemzetközösségi országok és Nagy-Britanniában használatos "ellenorzés".

A személyes ellenorzés ellenorzése levont személyi pénzeszközeit a betétes vagy a számlatulajdonos. Minden alkalommal, amikor a számlatulajdonos írja csekkel, aki garantálja, hogy o elegendo pénz az o bank annak érdekében, hogy az összegnek a megfizetését az o ellenorzése. Amennyiben a kedvezményezett eláll az összeget a bank vagy intézvényezett betétek azt saját költségére és a betétes pénzeszközök elégtelenek voltak, s ellenorzést ugrál, s lesz függoen egyes büntetések és díjakat, attól függoen, aki intézvényezett bankot.

Elonye a személyes ellenorzések vagy bármely típusú ellenorzést, hogy az ügyben az, hogy azok kényelmesen használható és védeni a tulajdonos ellen lopás. Is muködnek bevételek után dolgozták fel oket az intézvényezett bankok és visszatért a betétesek or fiókot.

Mi van a csekkel?

Általában a személyes ellenorzést tartalmaz bizonyos információkat, mint például: számlaszám, ellenorizze számot, a kibocsátás idopontjától a kibocsátás kedvezményezett összeg pénzneme (a szavak, számok), valamint aláírását a fiókból.

Az érintett felek

The fiók vagy gyártó a betétes vagy személy, aki írni a csekket. A kedvezményezett az a személy vagy szervezet tos amely összeget megadott személyes ellenorzést ki kell fizetni. Az intézvényezett a pénzügyi intézmény vagy bank ahol az ellenorzést is át kell adni a fizetési.

A hátránya a személyes ellenorzése

Ellentétben más típusú ellenorzések csekkel gyakrabban elriasztani nemcsak a jogi személyek is, de az egyes kedvezményezetteknek. Egyéb típusú ellenorzéseket vitathatatlan érvényességét, és sokkal inkább, mivel az alapok támogatásával az ellenorzésekre inkább elegendo.

Mit tartogat a jövo a személyes ellenorzése

Személyes ellenorzések eszközök cseréje fokozatosan elveszítik népszerusége, mint eszközöket, amelyek fizetni az áruk és szolgáltatások. A csökkenés csupán eredményeként a jobb és kényelmesebb az alternatív eszközökkel, mint például a terheléses vagy hitelkártyás fizetés, online és telefonos fizetési és banki. ATM-ek is inkább elonyben részesített módszer egyre készpénz. Ellentétben ellenorzések, gépek több rendelkezésre álló és hozzáférheto, függetlenül a nap és az ido.

A másik ok, hogy az ellenorzéseket csupán költséges folyamat a pénzügyi intézmények és bankok, mert jár tranzakciókat végezni papírral. Mint az egyéb fizetési módok, illetve ügyletekre, mint például az elektronikus fizetések, ellenorzések lassabban folyamatot, és több eszközzel (papír, festék, munkaero).

Személyes ellenorzések is inkább használható a csalás és még személyazonossággal való visszaélés, hiszen gyakran tartalmaznak személyes információkat, mint a betétes neve, számlaszáma és aláírás. Egyes országokban, a személyes ellenorzést is magában foglalja a számlatulajdonos címe.

Az Egyesült Államok egyik országok továbbra is érvényesítheti ellenorzések és ellenorzési beszámolót, bár ez a gyakorlat változik. Még transactions segítségével csekkek feldolgozásra kerülnek, elektronikus úton a bankok között.

No comments:

Post a Comment