A Pénzügyi Horoszkóp - hol leszel az életkor: 65?

95%-át az emberek évesen 65 vagy halott, halott romlott el, vagy a nyugdíj stb Hogyan érnek el ezt? Valószínuleg a csinálás, amit a legtöbb ember, amely az kap egy jó oktatási, keményen dolgozik, pénzt takarítanak meg, vegyél sorsjegyet, és reméljük a legjobbakat.

4%-át az emberek pénzügyileg független, a 65 éves. Mi ez azt jelenti, hogy azok leállnak és továbbra is él a kényelmes életmód. Ok biztosan nem gazdag, ez csak azt jelenti, hogy elegendo pénzzel rendelkeznek ahhoz, hogy támogassa magu
$ 45 000 évente.

1%-át a népesség 65 éves lesz úgynevezett "gazdag". A Statisztikai Hivatal határozza meg gazdag, mint az egyének a nettó értéke meghaladja az $ 1 millió. 2006-ban valószínutlen, hogy a $ 1.000.000 dollárt tesz valaki kezét gazdag. Valójában sok ház költsége több mint $ 1 millió.

Tehát kevesebb, mint 1 100 fo 65 sorolhatók igazán gazdag. Élet egyik leggazdagabb ország a világon is kérheti, hogy ez valóban így van? A válasz egyszeru, mivel egy nagy munka és vásárlás sorsjegyet egy biztos módja annak, hogy végül a 95%-a él ezzel pontosan ugyanazt, mint te "halott / tört".

A megoldás is egyszeru. Meg kell tenni valamit, bármit, olyan, mint a leggazdagabb 1%-át az emberek. Nincs igazán olyan titkot itt sem, mint te valószínuleg már tudja, néhány módszert ezeknek az embereknek teremtett jólét, üzleti / s, részvények, opciók, öröklés, áruk és tulajdon.

Property de az igazi kiemelkedo. Többen meggazdagodtak vagyon, mint bármely más módszerrel. Valójában, 95%-milliomosok használták ingatlan súlyos vagyon. Leginkább a jövobeni milliomosok indul ki, nagyon kicsit, és épít egy nagy, minoségi ingatlanok portfolió idovel.

De csak buying egy pár ház és a legjobbakat reméli lehet, hogy nem dolgozik egyik. Ha elgyengülök tovább ez hol vásárolni, a típus az ingatlanok, és mit csinálsz vele amit igazán a különbség. Pontosabban, a legnagyobb siker és a nyereség származik alkörzetre és ingatlan fejlesztés. Csak kérni minden fejleszto milliomos! Szerencsére az átlagos befekteto it nagyon lehet kezdeni a kis projektekre, mint a felújítás, és két nagy egységét. A tudás és tapasztalat noni fog idovel úgy, hogy tudod hogy több komplex fejlesztése ha úgy kívánják.

Igen, melyik pénzügyi kategóriában szeretne végez-ban? Ha szeretné, hogy az 1%-Azt javasoljuk, hogy tovább az én ebook, "Real Estate Térbeosztás és ingatlan fejlesztés" a [http://www.storesonline.com/site/711577/page/632469] "[http : / / www.storesonline.com/site/711577/page/632469]

Természetesen lehet figyelmen kívül hagyni a tanácsomat, de ha szeretné, tudom, hogy akkor lehet sikeres, mint én és még sokan mások egy átlagos bér volna.

No comments:

Post a Comment