Választott a bankszámla az Ön igényeinek

Választott a bankszámla is nehéz, oly sok látszólag hasonló lehetoségek állnak rendelkezésre az Ön tud csak úgy tunik, könnyebben vedd az elso számla találkozott. Bár sok beszámoló csinál volna hasonlóságot, ha nem körülnézni akkor nem fogja meg a legjobb ajánlatot az Ön igényeinek. Ha meg akarja találni a legjobb bankszámla az Ön igényeinek kövesse az alábbi egyszeru lépéseket:

Számlák száma

Sokan pár folyószámlák, valamint egy vagy két megtakarítási számlákat, amelyek nem tudnak a legjobban
Ne légy lusta

Az elso lépés ahhoz, hogy megtaláljuk a bankszámla az Ön igényeinek is kezdeni, hogy aktív és keres egy új fiókot. Bankok hivatkozhat arra a tényre, hogy Ön is lusta, hogy ellenorizze a díjakat, hogy ha megéri. Valószínu, hogy ön fizet díjak és árak havonta amelyek többet, mint amennyit kell fizetni, vagy szolgáltatási hogy nincs szüksége. Ha Ön proaktív, akkor valószínubb, hogy kap egy jó üzletet.

Jellemzoi

Miután úgy döntött, hogy a pénzforgalmi bankszámlája nincs teljes köruen szolgálja ki igényeidet, akkor meg kell nézni, hogy milyen funkciók a legfontosabbak az Ön számára. Te, aki át egy csomó pénzt elektronikusan, vagy írsz ellenorzések fizethetünk? Bizonyos fiókok jobb arányokat az egyes funkciók ezért el kell dönteni, hogy mit fogsz használni a számla.

Online banki

Az egyik szempont, hogy meg kell vizsgálni, amikor kiválasztják a számla online banking. Ha csak az alapveto ellenorzési és megtakarítási szolgáltatásokat, majd miután internetes banki esetleg nem éri meg. Azonban, ha szükséged van hozzáférni a pénzt gyorsan és képesnek kell lennie közötti transzfer számlák vagy számlákat fizet azonnal, akkor önnek kellene kap egy számlát, amely on-line banki szolgáltatások.

Jelenlegi és megtakarítási számlák

Sok figyelembe változatok számára is folyószámlák és megtakarítási számlák, és ez is be lehet jutni, összevont folyó és megtakarítási számlák. Típusú számla van szüksége attól függ, amire Önnek szüksége van és a pénzösszeg lesz fizet és ki a számla. Ha Önnek nagy mennyiségu megtakarítások, akkor akar egy megtakarítási számlára a legjobb kamatláb kihasználják ezt. Is, ha viszonylag kis pénzt az aktuális számla, akkor nem választhat olyan véve, hogy csak egy minimális összeget kell fizetni a számlára havonta.

Hol kell keresni

Most, hogy tudod, milyen kívánt fiókot, meg kell találni a megfelelo intézményt, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Bár a hagyományos bankoknak kell az elso kiköto, akkor is nézd meg hitelszövetkezetek és az online bankok, hogy megtalálják a legjobb bankszámla az Ön igényeinek.

No comments:

Post a Comment