Az Új 100 $ Bill

A kincstár nemrégiben jelentették be egy új átalakítása a 100 dolláros számlát ami elindul forgalomban 2011-ben. Míg a régi számlát volt egy nagy készlet-ból jellegét célja, hogy tartsa kordában a hamisítók, az új törvényjavaslat megy néhány lépést. Az új 100 $ tart néhány hasznos hamisításvédelmi tulajdonságokkal, és bemutatja néhány új, így könnyu elfogadni bizalommal, ha tudod, mit kell ellenorizni.

Sok hamisításvédelmi tulajdonságokkal be az új valutát, amely a tervek szerint kell szabadíta
Színes tinta megváltoztatása

A 100 "az alján jobb a soron következo számlát és a inkwell szerepelt a jobb Benjamin Franklin will vonás tintával, amely megváltoztatja színe arany, zöld a törvényjavaslatot eltolódott. Mint sok a számla jellemzoit, a szín megváltoztatása szakaszt úgy tervezték, hogy könnyu, hogy egy alkalmi ellenorzés. All valakinek kell tennie észre a változást tinta színe mozog a számlát egy kicsit minden irányban és néz.

Eltunoben Liberty Bell

Az egyik legérdekesebb jellemzoje az új valuta tinta eltunik szögétol függoen az általa birtokolt. Belül a 100 dollár által inkwell van egy kép a Liberty Bell, amelyek megjelennek és eltunnek, mint a törvényjavaslat mozgott, miközben a tinta körül változik színét. A teljes hatás ennek a funkciónak a nagy és nyilvánvaló rész kellos közepén a törvényjavaslat, amely nem több különbözo dolgot mutatni hitelesség mellett kezelt.

3D-s biztonsági Strip

Az egyik új funkciók az új törvényjavaslat a vastag kék csík biztonsági központjában. Ez a csík will jellemzo szakaszait harangok és a számjegy "100", hogy kitunjön a 3D-s mentességet, ha nézed oket egy bizonyos szögben és mozgassa szerint, hogyan mozog a pénz. A hatás érheto el apró lencsék nagyítani a képet alatta. A kék csík nagyon kiemelkedo, és észrevette, egy nyomtatott hamis kell, szinte automatikusan, ha valaki elfogad egy számlát.

Régi kedvencek Visszatéro

A biztonsági sáv és a vízjel vált szabványos funkciók a legtöbb amerikai valutát Nem megy el az új 100 dollárt. A portré vízjel felfedezett Benjamin Franklin a jobb oldalon továbbra is csak körülbelül ugyanannyi, mint mindig is. Egy hasonló lépés a biztonsági szalag, amely bemutatja könnyen, ha a számlát tartanak fel a fényt, és mondja ki "100 USA" lesz még jelen van a bal oldalon az arckép.

100 dolláros számla mindig is a kedvenc nemzetközi hamisítók, hogy a változtatások védelmében valuta integritása alapveto fontosságú. Ezekkel az új funkciókkal csatlakozott a régiek hogy a törvényjavaslatot nehezebb másol, akkor remélhetoleg egy ideig, amíg az amerikai államkincstár úgy dönt, hogy frissítenie kell minden alkalommal ismét.

No comments:

Post a Comment