3 Eroteljes stratégiák elkerülésére Holiday adósság idén

Bár nem sokat tehet a tavalyi üdülési adósság, más, mint fizet ki a leheto leghamarabb, három * nagy * stratégiák segítségével elkerülheto ünnep adósságok idén.

Itt vannak:

Eroteljes stratégia # 1 - Indítsa el a nyaralás vásárlási MOST!

És fizet készpénzben * * amit megvásárolt. :-)

Most, Im 'nem igazi nagy a "shopping" (I sokkal inkább hogy a lista megy Amazon.com, annak érdekében, hogy mi van, és kész vele), viszont van egy barátom aki.

O lényegében vele kezdodik üdülés vásárolni a követk
Ezután az egész következo hónapokban, o továbbra is o üdülési vásárolni, kezébe ajándékok itt-ott, teljes mértékben kihasználni az értékesítési és markdowns ahogy fut be oket, és a kifizeto * * készpénz, amit o vásárol, ahogy megy végig.

Gyere október végén vagy november elején, amikor a legtöbb ember csak kezdeni gondolkodni kezdve az ünnepi vásárlás, o kész a magáét, és ez a fontos része, nem tartozik senkinek egy érmét a tapasztalat.

Bölcs stratégiát! :-)

Eroteljes stratégia # 2 - Éljen a "Layaway".

Layaway, más néven kikötohely egyes országokban, a szolgáltatás egyes áruházak lehetové teszi, hogy megvásárol egy elemet anélkül, hogy fizetnie a teljes költségét az egészet egyszerre.

Lényegében, ha véget tétel layaway, vagy laikus-a, ha csinál egy eloleget rá, és a raktár fizikailag birtokolja a tételt az Ön számára amíg ki nem fizet ki teljes egészében, némelyek szerint elore meghatározott fizetési ütemterv, ahol alkalommal fizikailag kap az elem, vagy egy bizonyos ido telt el, ebben az esetben, ha nem fizetett az elem teljes egészében, akkor visszatért készlet és kap egy visszatérítését kifizetések Ön által rajta.

Bár néha kisebb díjat ezért a szolgáltatásért, ez általában * sokkal * kisebb kamatot fizet, ha gondolja gondolja felszámolásra ugyanazt a tételt a hitelkártya és fizetett le "idovel".

Szeretnének érvényesíteni saját hitelkártyát, és így több pénzt kereshet, egyes üzletek megállt kínáló layaway vagy feküdt, az elmúlt években. Következtében azonban a látszólagos jelenlegi állása szerint a világgazdaság sokan kezdtek felajánlás még egyszer, néhány erosen elosegítik amely alternatívát kínál a hitelintézet.

Amely révén sokkal több pénzügyi értelme van, mint vásárló a hitel, layaway vagy kikötohely érdemes kihasználják, ha szeretne vásárolni a tételt, de nem a pénz-hoz fizet ezért a teljes, most.

Eroteljes stratégia # 3 - Indítsa el saját "karácsonyi Club".

Egy koncepció megszületett a "világválság" és népszeru évekig azt követo, "karácsonyi klubok", sajátos megtakarítási számlákat, a bankok által kínált, ahová az ügyfelek letétbe helyezett egy sor pénzösszeg minden héten, majd megkapta a pénzt vissza végén Az év karácsonyi bevásárlás.

Bár még mindig bizonyos, én személyesen nem ismerek olyan bankok felajánlják ezt a szolgáltatást már.

Azonban ...

Ez egyszeruen elég elindítani saját "karácsonyi Club" vagy a "Holiday Club".

Íme így:

1. Nyit egy külön "szabad" ne legyen minimum egyenleg required-elotakarékossági számla egy bank, vagy egyszeruen csak bottal egy üres borítékot egy fiókban.

2. Állapítsa meg, hogy mennyi pénzt akarsz rendelkezésre álló üdülési vásárlás ebben az évben.

3. Osszuk el ezt az összeget a hátralévo hetek számával mostantól mikor szeretné kezdeni a nyaralást vásárolni.

4. Letétbe helyezi ezen összeg az Ön speciális "karácsonyi Club" vagy a "Holiday Club" megtakarítási számlát vagy borítékban minden héten (vagy kétszer, ezt az összeget kéthetente ha így Ön fizetett).

5. Napján kívánt úgy döntött, hogy a nyaralás bevásárlás, vissza a pénz az Ön számla vagy borítékot, és elmegyünk bevásárolni.

Ez ilyen egyszeru. :-)

Nos ...

Ott van velük ...

Három eros stratégiák segítségével elkerülheto ünnep adósságot.

Használja oket külön-külön, vagy együtt egymással és akkor biztosítani magát az adósság-mentes, és talán hozzá, stressz-mentes nyaralási szezon ebben az évben.

Copyright (c) 2009 Tony Mase

No comments:

Post a Comment