Ragasztott és biztosított - Mit jelent ez valójában?

Hallotta azt kérte, sokszor. Talán még azt is megkérdezte, hogy önmaga, hanem mit kötött és biztosítással jelent valójában? Miért kell kérni gyártók errol? Ez igazán fontos?

Eloször is, el fogom magyarázni, mi az egyes eszközöket. Akkor fogok részletekbe menni, hogy mi fontos ezekkel a feltételekkel.

Már csak három kötvények elérheto. Az elso az óvadékot kötés. Ez csak az emberek, akik megpróbálnak kijutni a börtönbol, ezért nem alkalmazható bérleti eladó. A második az alkalmazott tisztességte
Én kihagyja megvitatni az óvadékot kötés.

Az a munkavállaló, a becstelenség kötvény, vagy a kezességet kötvényt, hogy egy aláíró ellen lopás. Ezek ki különbözo összegeket. A leggyakoribb a $ 5,000. Fogom használni példa, hogy ez hogyan fog dolgozni. Tegyük fel, hogy bérelhet a vállalkozó a munkát az otthoni. A folyamatot a dolgozó otthoni, akkor észreveheti, hogy néhány ékszert hiányzik. Vegye fel a kapcsolatot a rendorséggel és a kötés cég. Vizsgálat után, akkor megállapította, hogy a vállalkozó elvette a ékszert.

The kötés cég ezután értesíti Önt, hogy ezek odaítélése az ár a ékszerek, vagy a maximális összeg fedezi a kötvény. The kötés vállalat várni a meggyozodés az, aki elvette a ékszert. Ha az állító megállapítja, hogy az értéke a ékszer $ 6000, és a kezesség kötvény a $ 5,000, akkor jutalmaz 5000 $, mert ez a legnagyobb szereplo a kötvény. Vannak feltételek e. The kötés vállalat egyetlen odaítélési összegét, ha az elem nem térítik vissza. És a ragasztás cég csak odaítélése után a bíróság ítéletet megtörténik.

Egy teljesítmény kötvényt vett ki garantálja, vagy dolgozik. Ismét egy másik példát. Tegyük fel, hogy a vállalkozó bérelhet építeni álmai haza. Az ár építeni otthon van $ 250,000. A kezes kötés a projekt ki az Ön számára a költségek a nyertes ajánlattevo. Ennek ki kell terjednie kapunk, ha a szerzodo fél megpróbálja elhagyni a projekt elott befejezodött. Vagy ha a vállalkozó nem teljesíti kötelezettségeit megállapodtak abban, hogy a szerzodésben. Ha valaki átmegy a bank-hoz kap az otthoni épült, akkor valószínuleg szükség a kötvény ki oket, mivel lesz legnagyobb veszteség kitettség. Teljesítési garancia lehet kivenni a különféle dolgokat, hanem a leggyakrabban használt az építoiparban vagy a szerzodo vállalkozás.

Beszél, mint a tulajdonosa Házfelügyeloi társaság, vannak dolgok fontosabbak, mint felével. Sok cég, amelyek fedezik belso lopás. Más szóval, a politika, a lopás és a veszteségek fedezése miatt maguk a mérete a társaságok. Lopás If van szó, egyszeruen kérjen elöl, "Mik a munkavállalói lopás?" Akkor is szeretném megkérdezni, hogy a személyzet biztonsági ellenorzésére vonatkozik. Ha egy cég hajlandó fedezni lopás belsoleg, akkor biztos lehet benne, hogy fog használni bunügyi háttér keresési ez pontosan.

Ami a biztosítást illeti, a biztosítási eloterjesztésétol nevezik kereskedelmi általános felelosségbiztosítással. E biztosítás nyújt fedezetet a különbözo dolgokat. Néhány dolog ide tartozó: kárt a feltevést, sérülés, valamint a befejezett termék vagy muvelet (kivitelezés). Mi szünet mindegyike meg a további magyarázatot.

Károk telephelye elott is balesetek. Ha a bérlet a padló szolgáltatás szalag és viasz your padló, és elveszíti az ellenorzést a saját felszerelés és Károsítja a falon. Ez vonatkozik a kereskedelmi általános felelosségbiztosítással. A levonható lenne a nyertes ajánlattevo feladata vagy az eladó. Vannak különféle dolgokat lehet sérült a létesítmény. Legyen szó festék karcolások, törött üveg, vagy a kárt a tartalom.

Személyi sérülés ebben az esetben is az Ön személyi sérülést okozott az eladó személyzet. Tegyük fel, hogy ugyanazon az emeleten szolgáltató vállalat megsérült your személyzet, amikor elvesztette uralmát a berendezés. Ez tartozó egyes kereskedelmi politikák általános felelosség. Fontos, hogy nézd meg a fedezett összeg e külön tétel.

Befejezett muveletekrol, vagy az elkészítés egy széles köru tételek. Ha ugyanazt a szót szolgáltató vállalat nem nonek fel azok ígéretét letakarítási és gyantázás a padlót ez alá tartoznak befejezett munka. Ha a károk megtérítését történt a folyamat során, ezt is vonatkozik, azonos a kár a fent említett.

Kérni kártérítést minden, ami vonatkozik a kereskedelmi általános felelosségbiztosítás, a több lépést, amelyeket követni kell. Eloször is, a biztosító társaság érintkezésbe kell lépni a leheto leghamarabb. A biztosító társaság ezt követoen küldjön állító, hogy értékelje a kártérítést. Miután egy sérülés adat létre, a biztosító felveszi Önnel a kapcsolatot vissza kb kártérítés a kártérítés. Ha van olyan levonható a politika, ez az a nyertes ajánlattevo feladata fizetni érte.

Több olyan dolog, amit érdemes csinálni, ha interjú potenciális forgalmazójával. Egyrészt, kérjen egy példányt a biztosítási. Ezután a kapcsolatot a biztosító társasággal, hogy ellenorizze, hogy a politika érvényes és jogállását. Azt is kérdezd meg ez ido pontosan mire vonatkozik. Ez lesz egy nagy segítséget mielott felveszi minden eladó.

Ha az eladó nincs biztosítás, akkor az kockázata kitett vesztesége semmit károsítják. Biztos lehet perelni a vállalatnak, ha azok károsíthatják a létesítmény de ha nincs biztosítás, amit az esélye hogy olyan eszközökkel fedezi a veszteségeket?

A záró, a legfontosabb dolog, hogy nézd meg a kereskedelmi általános felelosségbiztosítással. Ha a terv gyártó nem rendelkezik általános kereskedelmi felelosségbiztosítás, kerülni oket, mint a pestis. Ha az eladó azt mondja, ezek a kereskedelmi általános felelosségbiztosítás, a másolatot kérhet. Akkor forduljon a biztosító társaság jegyzett és felso érvényességének ellenorzésére ennek a politikának. Is, kérdezni lefedettség összegeket.

No comments:

Post a Comment