Kommunikál a Bank

Néha azt feltételezzük, hogy a bank segít bennünket a helyes döntést minden banki és befektetési igényeinek. Elvégre, hogy nem a munka?

Hát igen, de a munka is, hogy a pénzt a bankba. A bank veszi meg a pénz és beruházásokat, hogy saját maga a pénz. Vásár elég.

Akkor honnan tudod, amelynek érdeke, hogy a kiszolgáló?

Itt a tanácsot:

1 - Ne a házi feladatot. Ismerje meg, ido elott (online, brosúrák, barátok, stb), melyek a tipikus díjak típusú számlák, befektetési, jelzálog, kamatok stb Gyere
2 - kapcsolat létrehozása. Nem csak látni bankár. Találni valakit szeretsz, vagy ha nincs más választásuk, létre kapcsolatbanáll a kijelölt account manager. Mosoly, kezet, kap egy kártyát, csevegés és a befektetok számára a kapcsolatot. Lehet, hogy meglepoen nagy egy kicsit karizmával kap ön körül díjat.

3 - garázdálkodhatnak. Ne feledje, hogy ez a pénz. Nem passzívan hagyja, hogy a bank tesz téged olyan fiókkal, amely magasabb szolgáltatások díjai, hogy nem fogja használni. Nem kap magasabb kamat hitelkártya amikor már kisebb is rendelkezésre áll. Légy udvarias mindenkor, de a kérdéseket. Csak díjak megfizetését van, és megtudhatja, hogyan minimalizálása.

4 - Beszéljen a jövoben. Lehet, csak lenni bemegyek ma létrehozni egy egyszeru megtakarítási számla, de beszéljünk a jövoben a jelzálog, a nyugdíj-megtakarítások, befektetések, illetve hitelkeret. Mind a te és a menedzser meg kell érteniük, hogy szükségük van egymásra, és egy termelékeny, jövedelmezo a jövoben együtt, ha oszinte és nyíltan egymással.

5 - Kommunikáció a bizalom és a siker. Ruha szép, ülj megfelelo, beszéljen világosan és magabiztosan, nem számít, mennyi pénzt a bankszámlájáról, vagy hiányzik. Végso soron Ön eladási magad, és mindnyájan tudjuk, hogy a pénzügyi helyzet gyakran változnak az idok. Teszik bizalom Ön és hiszek benned.

6 - Végül, ne várjon egy esos napon, vagy a válság sújtotta kérni a pénzt. Ha a pénz és a jó hitelminosítés, hogy van itt az ideje, hogy a kölcsönt, hitelkeret vagy kártya. Fegyelmezett annak használata, de tény, hogy sokkal könnyebb pénzt szerezni, ha önnek van ez, mint amikor nem.

No comments:

Post a Comment