Miért pénzügyileg oktatása Yourself sikerült Save Your Life

Nem számít, hogy hol van a világban a pénzügyi rendszer nem minden, hogy a repedt fel, hogy. Ez egy ósdi modell még mindig van egy megmaradt az ipari forradalom. Az utat a valóban kap elore a mai világban, hogy magát a pénzügyi oktatás, mert senki más nem fogja megtenni helyetted.

Mit jelent ez: ha te gazdag, esély van fogalmam sincs, hogyan muködik pénzt. A gazdag tanítják igen korán, hogyan muködik finanszírozni a nagy széles világon. A középso és dolgozó osztályok nem tanítják ezt. Ok taníto
A valóság az, hogy 2007-ben az ausztrál Peter Costello pénztáros azt mondta, hogy az ausztrálok többsége, járadék nem lesz elég a megélhetéshez, a saját nyugdíjas. Én azt sugallják, hogy a tájékoztató a nemzetközi trendektol. A valóság az, hogy szükségünk van-hoz kap okos a pénzügyi, befektetési és pénzt. Meg kell értenünk, hogy tudjuk, hogy pénz munkát értünk, és nem dolgozott pénzért.

Sokan szívesen dolgoznak munkájukat ig nyugdíjba. És tudod mit, ez bírság, ha szeretné küzdelem ahogy öregszünk - ez a szerencsétlen valóság. El tudom képzelni, hogy mi tartozunk, hogy mi család legyen kreatív a befektetési és sokszorosított áramlat jövedelem magunknak. Jobs nem nyújt biztonságot a valós világban.

Azt gondolhatja, hogy a munkád ad biztonságot - de ez tényleg? Mi történik, ha egy új menedzser elindul egy költségcsökkentés dáridó? Mi van, ha a cég megy mell? Mi történik, ha a felosztás csökkenteni, vagy leállt? Mi van, ha Önnek vagy partnerének válnak hirtelen megbetegedett, és az egyik szükséges ellátáshoz a többi?

Hol fog a pénz származik? Biztosítások nem lesz elég. Létrehozása és fenntartása több jelentos bevételi források lennünk nevelo magunkat anyagilag és válik kreatív szempontból befektetés. Még fontosabb, hogy mi kell átadni az információkat a gyerekek a mi annak érdekében, hogy azok a lehetoségek fiatal korban hogy kimaradtak az.

No comments:

Post a Comment