A legfontosabb Navy Federal Credit Union Szórakozóhelyek

1933 óta, a haditengerészet Federal Credit Union egyike volt a legfontosabb pénzügyi intézmény a világon, és a legnagyobb szakszervezet az Egyesült Államokban. Az általa termesztett 7 tagja több mint 3 millió tagot belül ezekben az években, mivel annak hitelességét és megbízhatóságát. A fo gondolata és célja a haditengerészet szövetségi Uniót, hogy az mindig kész végrehajtani mindig kiválóság, lehetové téve a meglévo és jövendobeli tagjainknak az Unió ugyanolyan elonyök, biztonságosan és biztons<ágosan. A Haditengerészet Unió célja, hogy igazolják, hogy ez a legmegbízhatóbb pénzügyi forrás az összes elsodleges pénzügyi szolgáltatások.

A haditengerészet Unió olyan magánszemélyekre vonatkozik, akik csatlakoztak a hadsereg, hanem azokra is, akik megváltoztak munkáltató költözött valahol máshol, akár külföldön, megnosült és elhagyta a hadsereget, vagy továbbra is ott. A haditengerészet Unió, ha már tag, akkor mindig tagja.

A Navy Federal Credit Union alatt számos ága az Egyesült Államokban és külföldön. A Haditengerészet Unió helyen az USA-ban Washingtonban, San Diego Kalifornia, Hampton autópályáinak Virginia és Jacksonsville Floridában és Texasban. Amikor a bíró számla vagy hitel-és betéti kártya a haditengerészet szövetségi használhatja bármelyik millió ATM rendelkezésre az ország egész területén. Az ágak található ezeken a területeken nyújtanak pénzbeli szolgáltatásokat, fogadja fogyasztási kölcsönszerzodésbol alkalmazások és fogadja el a nem készpénzes fizetési és betétek, kínálnak Visa eloleget és az American Express utasok Cheques, kínál jelzálog hitel szolgáltatások és toke, és ATM-ek a helyszínen vagy közelében nélküli tranzakciós díjakat.

Mikor jön a haditengerészet szövetségi Credit Union helyekre külföldi, a szolgáltatási szintet, az ágak eltéro alapján az adott helyen, bár általában az alapveto szolgáltatások várható mindenhol. Néhány olyan országban, ahol muködik Credit Union are Bahrein, Kuba, Görögország, Guam, Hong Kong, Olaszország, Japán, Okinawa, Puerto Rico, Spanyolország, Szingapúr és több ázsiai ország. A Haditengerészet Unió tesz jelenléte ismert a biztonság biztosítása és teljes köru szolgáltatásokat nyújt tagjainak, függetlenül azok helyét a világban.

No comments:

Post a Comment