Igazságok és mítoszok Az APR

Milyen Ez Igazán tartalmaz

A THM általában megtalálható hirdetett mellett a kamatláb befolyásolja a toke kölcsönöz. Ez egy hasonló szám, azonban ez nem befolyásolja a havi kifizetéseket. Sikerült meghatározni a THM, mint az összetett szám, amely tartalmazza a kamatláb plusz más díjak, és nem minden hitelezok is ugyanazok azok április

Kötelezettség

Az "igazság szövetségi hitelek" törvény eloírja, hogy valamennyi hitelezoket tájékoztatni, hogy ha április hirdetési mértékben. Ezzel magyarázhat<ó, hogy az ítélet az április önmagában megtéveszto leendo hitelfelvevok. A THM változhat hitelezo hitelezo, mert mindegyik tartalmaz különbözo díjak sajátos április

Amely díjakat az?

Eloször is, ott van a hitel-feldolgozási díj, amely lehet tekinteni adminisztratív költséget. Következo van a jegyzési díj, amely a kockázatértékelés költségét egy adott ügyfél és az o feltételeit és kiszámítását a megfelelo feltételeket a hitel. Is, a dokumentum elokészítését díj tartalmazza, valamint a jelzáloghitel-biztosítást.

Egyes hitelezok közé tartozik a bejelentési díjat, valamint életbiztosítási törodni kifizetések az esetre, ha a hitelfelvevo halála. Tehát, amint látható, több extra fuszer amelyek befolyásolják a kamatláb, hogy végre megérkezik egy meghatározott április

Zurzavar

Sok hitelezok valóban zavaros és nem igazán ismerem a szereplo tételek az április Ennek oka az, hogy a THM-k kiszámítása egy szoftver. Is, attól függoen, a program használata esetén azokat egy-egy szám vagy egy másik. Az igazi oka a zavart az, hogy a THM nem egyértelmuen meghatározott.

Nézz a hitel

Összegu kölcsön nem lehet megítélni az eredetileg április egyedül, foleg, ha hasonlít össze két kölcsön a különbözo idoszakokban. A 20 éves kölcsön egy kisebb kamat, mint a 30 éves hitel, hanem egy magasabb THM, mivel a díjakat tartalmazza a THM terülnek rövidebb idoszakra.

Megfelelo értékelésnek

A megfelelo értékelése a kölcsön követoen kerül sor a tudás a kamatláb, valamint április valamint a díjakat tartalmazza és a díjakat sem szerepel. Hangzik felesleges megkérdezni, mit és milyen nem szerepel, ám ez az egyetlen módja annak, hogy jól informáltak, és hogy egy kereszt-ellenorzést, hogy értékelje az átláthatóság e hitelezo különösen.

Végül

Tudomásul veszik mindezt információ és csinál egy diagram ha össze lehet hasonlítani a különbözo hitelezok. Csak akkor, ha biztosak vagyunk abban, hogy melyiket szeretnéd, ez ajánlatos alkalmazni a kölcsön. Több mint két alkalmazás hatással lehet a hitel-jelentés, hiszen mindegyik benyújtani szerepel a jelentésben. A harmadik alkalmazás lesz a rekord az elozo két egyek és hogy egy rossz képet Önt a kölcsönadónak.

A záró, hadd mondjam el, hogy ez nem kérdés "féltek" a THM, vagy annak következményeit, csak az a megfelelo ellátást tudni a dolgokat elore. A jó elokészítés: a különbség a jó üzletet és egy rossz.

No comments:

Post a Comment