Rugalmas kiadások számlák Explained

Én meghökkent, hogy hány ember lehetoséget kap arra, hogy hozzájáruljanak a vállalat rugalmas kiadások számla, de választhat, hogy ne tegyék, mert nem érti, mi ez és hogyan muködik. Csak egy figyelmezteto elott olvasd el: Mire elolvasása után, akkor fog rúgni magad soha nem járul hozzá a múltban. Semmi baj, nem tudtad.

Rugalmas kiadások számlák említett eltéro, de gyakran ugyanazt jelenti. Tiéd lehet a neve, mint az orvosi visszatérítése, egészségügyi megtérítése, illetve az egészségügyi ellátá
Önnek ezek a fura formákat a munkáltató humáneroforrás-osztály errol FSA de sohasem ismert, hogy mi az. Az FSA jön létre, amikor mondja a munkáltatója, hogy mennyi pénzt kíván levonjuk a fizetést kell létrehozni egy külön számlán, amit használni fog fizetni "szakszeru orvosi költségeket." (Sok munkaadó is, hogy a családok használatát flex pénzt napközi költségeit.) A legjobb dolog ez a számla, és ezért ki kell használni azt, hogy a pénz levonjuk a csekk MIELÕTT adót fizetni a pénzt. Várja meg, amíg látja, hogy mennyit lehetne megtakarítani!

Rugalmas fordított számlák irányadó szabályok IRS, hogy csak hagyja, hogy használt szakképzett egészségügyi kiadások. Az alapveto szabály az, hogy ez lesz a minosített, ha kezel egy adott egészségügyi állapot;. Általános egészségi tételek tilos tehát csak körülbelül minden, amit megvásárol egy kiskereskedelmi nélkül kapható isn'ta szakszeru orvosi költségek. Szinte minden olyan költség ahol egy orvos van szó megengedett mindaddig, amíg kezel egy adott egészségügyi állapot. (Kozmetikai sebészet nem számít ha kezeli a feltétel) Ha szereted olvasás kormányzati dokumentumok, IRS megjelenés 502 az engedélyezett termékek jegyzékét.

Most, hogy tudjuk, mi ez, beszéljünk pénzt. Mennyi pénzt kíván menteni az Ön egészségügyi kiadások mellett használ-a FSA? Eloször tegyük fel, van egy 28%-szövetségi adósávot plusz 4%-os állami adó-és FICA körülbelül 7,5% a teljes adó mértéke 40%. Szóval Tegyük hogy fizet $ 3,000 egy év a napközbeni és $ 1,000 egészségügyi kiadások igen úgy dönt, hogy 4000 $ vett egy éven értéku fizetési utalvány és letétbe be Rugalmas kiadások számla .. Tudna használata egy extra $ 1,600 évente? Ez mit takarít meg a felvételt a FSA. (Van néhány adózással kapcsolatos megfontolásokat, valószínuleg nem vonatkozik Önre de meg kell beszélni az adózási személyesen gyozodjön meg)

Ott kell hátrányai, bár, igaz? Igen, ezek azonban kisebb. Egyrészt, hogy 4000 $ lesz levonni a fizetésébol, így látható kb 153 $ annál kevesebb az ellenorzés. Ezt követoen a rugalmas költési fiókjához felhasználod vagy elveszíted venni. Nincs halasztás engedélyezni azért, ha a végén a naptári évben még nem használt mindent, elmúlik így nem túlbecsülni mit fog költeni.

Most, te vagy rúgás magad, ugye? Most, hogy megértsék mi is az, nincs mentség. Amikor az új naptári évben jön körül, iratkozzon be. Aztán, hogy extra pénzt és csinál valami szépet magadnak.

No comments:

Post a Comment