Miért nem indul el a Saját bank?

Azzal, ahogy a bankok is gondozó pénzünket a közelmúltban, miért a földön bízzunk oket? Úgy tunik, hogy a hatalmas összegeket fizetett a bankoknak el az adófizetok zsebébe nem lehet bizonyos megváltó vártuk, és egy másik a pénzügyi összeomlás lehet, hogy a sarkon. De milyen nehéz is lehetne futtatni egy bank? Minden amire szükséged van egy hatalmas nagy doboz és egy számológép biztosan? Nem csak a bankok túlságosan nagy?

Itt van néhány eszköz indításához szükséges saját bankja:

Ügyfelek

A ban
Egy öltöny

Amikor az emberek jönnek a banki, gyakran akar beszélni egy valós személy, mint néha a számítógép nem tunik megbízhatónak, mivel nincs arca. A legjobb módja, hogy egy ügyfél bízni önnek öltönyt viselni. Ha hord papucs, bor nadrág, rózsaszín póló, amely azt mondja, "Szeretek enni sör pirítóssal" és egy kalapot parafa benne, akkor nem hiszek neked. Fárasztó egy ruha azt mutatja, hogy komoly, és az emberek inkább bíznak embereknek, hogy súlyos, különösen akkor, ha ad neked a pénzt.

Rengeteg számítógépek

Annak érdekében, hogy fuss egy modern bank van szüksége, sok számítógép. -Hoz nyomon követ millió számlák, meg kell számítógépek segíteni emlékezni, hogy mennyi és milyen kevés pénz emberek. Is, az emberek szívesen használnak a pénzüket elképzelt formában; az internet segítségével bankkártyával vagy használja a telefon. Ez nehéz megtenni anélkül, számítógépek. Egy olyan szolgáltatás, amely segítségével kínálnak az, hogy a kereskedelmi számla szolgáltató ez együtt ellenorizze feldolgozása ezek a nagyszeru szolgáltatásokat az Ön új ügyfeleket.

Üzleti modell

Ahhoz, hogy sikeres bank, szüksége van egy reális, felelos, jól átgondolt és felhasználó-központú üzleti modell. Körülvéve a pénzt az emberek fognak bizalmat Önt, lehet úgy érzi, mint a különleges és bármit megtehetsz. Mit kell alapozni az üzleti modell a tény, hogy nem a pénz. Ne fizessenek magát túlságosan, és meg kell tartani a lábát a földön.

Jó szerencse!

No comments:

Post a Comment