Millionize Your Life

A felvilágosult Milliomos elkötelezettség.

Nem számít, milyen körülmények között, az elso lépés ahhoz, hogy az elso kötelezettségvállalás millió válását milliomos. Valamilyen szinten mindannyian felismerik ezt távú elkötelezettség, és mit jelent. Mégis sokan nem értik az alapveto elemek szükségesek ehhez. Ahhoz, hogy jogos kötelezettségvállalást igényel két dolgot.

1. Vágy. Maga a tény, hogy még olvasod ezt a cikket is bizonyítja vágy.

2. Hit. Ehhez szükséges, hogy a hit a válás folyamatának< milliomos. A vágy és a hit jön elkötelezettséget. A kötelezettségvállalás erosíteni a szedése egyes felvilágosult Milliomos lépést.

* Egy dollár egy nap, egy perc egy idoben. Íme négy lépést az elso fogás.

1. Döntse el most, ha ez rendben lesz milliomos.

Egyesek úgy vélik, hogy a vagyon méltatlan cél. Mielott történo utazás összes lelkedet a hozzáállást kell létrehozni, vagyon oly módon, hogy támogatja Önt és minden rólad.

2. Gyakorlatban elképzelni magának él egy gazdag életmód.

Minden nagy vagyon indult valaki képzeletben. Lásd magad élo otthon, hogy már gyermekkora óta álmodott. Képzeld el, a szerencse ön tudna csinál, és a jó, hogy meg tudja csinálni. Hiszem, és megtalálod azt.

3. Költenek kevesebbet, mint amennyit keresnek.

De hogyan? Kötelezi magát az elso. Az összegek 10%-os a jövedelem és elhelyezni, a beruházás számlára. Viszont minden hitelkártyát a bankkártyák nehezítette esik a tartozást. Az élo, mit is marad.

4. Befektetni a különbség.

Befektetni a 10%-os többletet a beruházásokra, amelyek keresni legalább 10%. Egy dollár naponta befektetett 10%-os lesz millió dollárt 56 évig. Más szóval bárki lesz milliomos, csak egy dollár egy nap.

Akkor válik felvilágosult Milliomos.

http://www.oneminutemillionaire.com/

No comments:

Post a Comment