Csokit vagy csalunk? A teremtés a fogyasztók pénzügyi védelme Ügynökség

A fogyasztói pénzügyi védelmi Ügynökség része elnök Obama tervét átvizsgálása hitelezés és hitelezési gyakorlatát, és írj sok új szabályokat amelyek védik a fogyasztókat azokon a területeken, kölcsönök és hitelek.

A Ház pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó bizottság jóváhagyta a hivatal egy 39-29 szavazásra.

"Ez a törvénytervezet azóta komoly akadályt jelentenek, és ez a lépés jelentos jelet küld az amerikai embereknek, hogy azt nem fogjuk tétlenül és hagyjuk, hogy nagy pénzügyi vállalkozások< és a lobbisták ellen mozgósítani változást," mondta Obama elnök.

A fo akadályt vagy inkább akadályt is sok republikánusok és lobbista a bankok és vállalkozások számára, azzal érvelt, hogy a végén az új hivatal szabályok sérti a fogyasztók hitelnyújtók lennének képesek termékeket, vagy kevesebb díjat kell többet az általa kínált termékek.

The FDIC és a Federal Reserve mérlegelni azok aggályokat is ból birtoklás egymásnak ellentmondó vélemények bankok, amelyik áttekinti a bankok megfeleloen a fogyasztóvédelem és a másiknak, felülvizsgálja a bankok pénzügyi helyzetét. Néhány azzal érvelt, hogy megfelelo új szabályok értelmében ütközhet egészséges gyakorlatot.

Kisebb bankok és hitelszövetkezetek is volt a hangjukat hallgatni, és sikeresen megnyerte a mentességet kártyával amikor az újonnan javasolt CFPA szabályokat.

Obama elnök azt mondta, a hivatal, "A fogyasztók pénzügyi védelme Ügynökség meg fogja akadályozni ragadozó hitelezési gyakorlat és az egyéb visszaélések, és biztosítani fogja, hogy a fogyasztók világos tájékoztatást kap tudják megérteni a pénzügyi termékek, mint a hitelkártyák és jelzáloghitelek."

A törvénytervezet hagyták jóvá csütörtök de már több amputációk annak biztosítására, túlélés.

Obama elnök adminisztráció akarta megbízás, hogy a bankoknak nyújtani, amit már említett, a "plain vanilla" termékek, mint például egy 30 éves fix jelzáloghitel.

A vonal hivatkozva ésszeru lépéseket annak biztosítására, hogy a fogyasztók megértsék mit vásárol volt vágva. A demokraták azzal érveltek, hogy ez egyszeruen túl nehéz érvényesíteni.

Mi volt szerepelt a CFPA számlát?

-A Fogyasztóvédelmi Ügynökség fogja felügyelni közös pénzügyi termékek, mint a jelzálog-, hitel-kártyákat, fizetésnap hitelek és a megtakarítási számla tekintetében.

-A hivatal képes lenne tilalom termékek és gyakorlatok határozzák meg, hogy a "tisztességtelen, megtéveszto vagy sérto."

- A hivatal azt is felelos végrehajtása törvényt ez év elején a Kongresszus, amely megvédi a fogyasztókat a hirtelen kamatláb emelkedése nem fizetett hitelkártya-egyenlegek.

- Kizárólag a bankok több mint 10 milliárd dollár vagyon esne irányítása alatt a Fogyasztóvédelmi Fofelügyeloség. Leginkább a bankok és hitelszövetkezetek maradna a monitor szabályozók.

-Kiskereskedok adómentes hanem a pénzügyi intézmények nyújtanak egy üzlet márkájú hitelkártya vagy az intézmény nyújt finanszírozást tartoznak a kocsi kereskedok továbbra is terhelni fogják az új szabályok hivatal.

-Új hatáskör nyújtják foállamügyészekkel írni, keményebb szabályok belül az állami és kínálnak nott a végrehajtást.

Szóval mit gondolsz? Majd a fogyasztói pénzügyi védelmi hivatal egy trükk, vagy ajándék?

No comments:

Post a Comment