Pályázzon Személyes támogatások - Free Money sose visszafizetni

Nem mindenki jogosult ingyen adnak pénzért, de mikor mit kaphat több ezer dolláros hogy soha vissza kell fizetnie. Ezek az alapok állnak rendelkezésre a több millió amerikai, aki jogosult lehet beszerezni pénzbeli juttatások megfizetésére vonatkozó tartozás, lehet indítani egy vállalkozást, vagy akár segítséget a vásárlás egy új otthonod.

Kitalálni, ha tudja, hogy ingyenes támogatást pénz, keresés az adatbázisban az elérheto programokat, hogy milyen kormány és magánszervezetek nyújtanak ezen al
Ki tudja alkalmazni ingyen adnak pénzt?

A minimális követelmény, hogy a személyes támogatások megszerzése, hogy legalább 18 éves és egy amerikai állampolgár. Vannak támogatás a kisebbségeknek, támogatást az egyedülálló szüloknél, és még programokat ad szabad pénz a foiskolai hallgatók segíteni kötelezi az oktatás költségeit. Akkor is, ha érdekükben áll, hogy kezdo otthon alapú üzleti, akkor tudja fogadni $ 50,000 vagy több, amit soha nem kell visszafizetni.

Mert ezek nem kölcsönök, szervezet, díjak ön személyes támogatás soha nem kéri, hogy pénzeszközök visszafizetésére. Hacsak persze használja a pénzt valami más, mint a célját. Más szóval, ha kap $ 12,000 segíteni fizet ki a hitelkártya-tartozások, ne elkapjanak kiadásokat a pénz az új ruhát és elektronikus eszközök.

No comments:

Post a Comment