Adósságok besorolása

Sok hitelezo, aki kölcsön pénzt az adósok szoruló néhány pénzintézet. Általában nincs megelozo határozott megállapodás a kölcsön visszafizetése. A kamatláb és a megbízatás idotartamát a kölcsön is elozetesen úgy határozott,

Három típusú tartozást: a biztosított fedezetlen hitelek, részlet, valamint az újratöltodo adósság, és az adósságokat, amelyek eltéroek a tartozás forrása.

A biztosított tartozását biztosítékként. Amikor azt mondjuk, fedezet, akkor a biztonsági ígéretet tett, mint garancia
A következo módon osztályozni vagy típusának az Ön tartozás meghatározni, hogy ez részlet-vagy forgóajtó. Ennek alapját a besorolás befizetés ütemezését. Ha Ön fizet fix összeget havonta egy autó hitel vagy kölcsön házat, akkor ez egy részlet tartozás. Hitelkártyák is az egyik példa a tartozás rendezésére. A fizetési ingadozik alapján díjakat vagy érdekeit ügyletek you történt. Ilyen módon, akkor nem fizet egy fix összeget. Ez egy példa rulírozó adósság. Teljes összege A tartozás vagy hitel eltéroek lehetnek minden hónapban.

Amennyiben azokat választhat a részlet és a forgó tartozás, ez biztonságosabb választani az elsot. In részlet adósságok, akkor biztosítják arról, hogy adósod havi stabil. Az ár az eszköz, amikor megvásároljuk, nem növekszenek a következo hónapokban, lehet, ez egy autó vagy egy ház. Bármilyen összeget, amelyet fizetnie kellene minden hónapban pontosan lehet létrehozni egy költségvetési Ön által. Ez segít stabilizálni a havi költségvetését.

Az utolsó típus lehet besorolni megnézi a tartozás forrása. Egy jó példa erre a hitelkártya. Kiadhatják oket egy áruházban, egy pénzügyi intézmény, egy bank vagy egy online szolgáltatás. A szolgáltatások és használata különbözik akkor is, ha ez ugyanaz a kártya típusát. Hasonlóképpen, a díjak és érdekeit minden kártya is jelentosen különböznek egymástól.

Ez mindig bölcs dolog tudni, a szolgáltatási díjak és a kamatláb díjat a szolgáltató, mielott alkalmazza a hitelkártya. Az árak a kiskereskedok általában magasabbak, mint a bankok által ajánlott.

1 comment:

  1. Helló, a nevem Mrs. Ruth Edwin, csalás áldozata kezében hamis hitelezők. elvesztettem mintegy 23.000 €, mert szükség van egy nagy tőke 55.000 €. Majdnem meghalt, nem volt hova mennie. közöm elpusztult, és a folyamat során elvesztettem a fiamat. Nem bírtam, hogy ez történik újra. a 2015. augusztus találkoztam egy jó barátom, aki bemutatott egy jó anya, asszony Mária William, hogy végül segített hitelhez a társaság. Jó anya azt akarom, hogy használja ezt a lehetőséget, hogy köszönöm, és Isten is áldja meg. én is szeretném használni ezt a lehetőséget, hogy tanácsot honfitársaival, hogy sokan vannak csalók ott, így ha szüksége van egy kölcsön, és szeretnék, hogy biztosítsák a kölcsön gyorsan, csak regisztráljon asszony Mária William-mailben: marywilliam902@gmail.com. akkor is forduljon hozzám e-mail: ruthedwin98@gmail.com. ha bármilyen kétség. Kérjük ő az egyetlen, aki megbízható és szavahihető.
    Köszönöm.

    ReplyDelete