Személyi csekkek - keresése Routing Számok

Sok ember kíváncsi a személyes ellenorzések és szeretné tudni, hogy hogyan lehet megtalálni az útvonal száma és folyószámla számát. Ismerje meg, hogyan lehet megtalálni ezeket a számokat, és hogyan ellenorzi, hogy online.

Ma, a személyes ellenorzések kevésbé népszeru, mert a használata a bankkártyát és az online banki szolgáltatások. Azonban, az emberek még mindig szívesen használja a személyes ellenorzések számlák befizetése, vásárolni dolgokat, amikor meg vásárlási vagy üzleti felhasználásra.<

Ellenorizze, nyomdai kínálnak wides kiválasztása ellenorzések choos-ból. Van szó ezer minták díszítik, melyek egy csekket. Sokan úgy találják, hogy tudják kifejezni egyéniségüket át az ellenorzést tervez hogy szabadon döntsenek. Kapsz sok dicséret, ha használni tervezo ellenorzéseket.

Meg kell tanulnod kritikus információkat a személyes ellenorzést. Sokan nem észre, amit a számok az ellenorzést jelent. A közös feltett kérdés: "Hol van a routing szám? vagy "Hol van a routing szám?

Van három olyan számok, amelyek fontos, hogy legalább tudja, hogyan lehet azonosítani. Az útvonal szám található A bal alsó sarkában a csekkjeit.

Érdemes tudni, hogy milyen küldési számot. Ez egy kilenc számjegyu. Az elso négy számjegy azt a számot azonosítani az amerikai Federal Reserve csekk adatfeldolgozó központja. A következo négy szám képviseli az adott bank feldolgozza ellenorzéseket. Az utolsó szám egy ellenorzo ellenorzo szám kiszámítása egy speciális képlet használt az elozo 8 számban.

Az újabb számok a bal alsó részén az ellenorzést a bankszámla számát. Marad ugyanaz az összes személyes ellenorzés. Ekkor megjelenik egy harmadik szám és általánosságban azt megmondja a számot az ellenorzés használ.

Most már elismerik ha az útvonal száma a személyes ellenorzést. Ez a szám segíthet y0u hogy az online fizetések valamint létrehozott egy online banki rendszereket.

A személyes ellenorzések megadhatja, hogy nyomtassa ki nevét, címét és telefonszámát. Néhány csekknyomtatás vállalatok segítségével feltöltheti saját fényképet kell nyomtatni az Ön ellenorzéseket. Így még képeket a kutyák, a gyerekek, a grafika vagy bármi mást szeret. Marketing szakértok megállapodnak abban, hogy mikor tegye a speciális márka vagy logóját csekkjeit, akkor tovább a marketing. Még ha csak egy módja annak, hogy segít valaki emlékszik, hogy ki vagy te, az extra figyelmet a részletekre segít.

Bár az ember használ bankkártyát többet most, mint ellenorzések, az emberek még mindig nem használják az egyéni ellenorzéseket. Talál több száz stílusok és formatervezési minták közül választhat. Ha folyamatosan használ betéti kártyát, ellenorizze, hogy nézd meg a betéti kártya nyilvántartások és tulajdonosainak. Hogy segít nyomon követheti kiadások. Személyes ellenorzések online nagyon olcsó.

Copyright (c) 2009 Sherry Tingley

No comments:

Post a Comment