Amikor a Lights Go Out

Annak ellenére, hogy történt a családom több mint tizenegy alkalommal az elmúlt tizennégy évben ez utóbbi idoben különösen nehéz volt. Ez nem az a fajta helyzet lesz egyszeru. Talán mert az elozo alkalommal kellett a hibája az én ex látszottak valahogy elviselheto. Ez utóbbi eset azonban az volt az én hibám. A másik akkor, amikor a villamos kapcsolja ki amiatt, hogy az esedékes egyenleg mind megbénítják még közel sem olyan pusztító legutóbb a héten. Ezúttal, és én egyedül voltam az, aki hagyja a< gyerekeim meg.

Továbbra is elképeszto, hogy számomra ez a hatalmas különbség a légkör a környéken, fekete, és a szolgáltatás megszüntetését. Csak azokat, akik szenvedtek az ilyen kihívás lenne képesek megérteni ezt a megkülönböztetést. A második a hirtelen kimaradást próbálja kezelni a homályos reménnyel és figyelemelterelésnek. A sötétség azonban teljesen vak. A csend most nem áll meg kiabál neked. A teljes hidegség ég az egész folyamatban. Még mindig megpróbálja elrejteni mindez feszültséget, ami nyelési you összességében a gyermekeit annak ellenére, továbbra is fluoreszcensen ragyogott a homályban.

A családom már nem hatalmon idotartama változó, napi néhány nap, egy hét és egy alkalommal három hónapra. Ezt leginkább legutóbbi becsuk távoli-én hibás csak néhány óráig még úgy érezte, súlyos, mint az örökkévalóságot.

Az elmúlt két évben volt vidám magam egy kicsit a büszkesége, hogy képesek a fennakadások a mi közüzemi szolgáltatás. Azonban volt csak egy pillanatra is taposta teljes szégyen. A tartás elmulasztása sakkban éreztem magam képes megvédeni a családom sebezhetosége a fényt és meleget az én erofeszítéseit.

Nincs már nagy elektromos központok és csúnya távvezetékek álcázott között utcákon a környéken. Ezek a eyesores jelentenek többet, mint nekem, hogy tele a hatalom fény és ho. Amikor a lámpák kialszanak otthonában, így nem is a kapcsolat egy esélyt for normális társadalmi és ismeretét magát.

Megnyitása a rettegett mail a villamos társaság nem olyan feladat, senki várja. Elhelyezés egyszeri olvasó a számlát nem megy varázsütésre menni tud valójában azonban a végén költségkalkulációs még több, és sokkal hamarabb, mint amennyit megengedhet magának. Közüzemi vállalatok általában hajlandó együttmuködni veled a kapcsolatot az Ön nyilatkozatát, különösen akkor, ha velük a kapcsolatot asap. Kínos lehet, hogy érzi magát, felszólítva a kifizetési terv telefonvonal (találom magam befutó legalább öt alkalommal kezdodik egy új terv) nem is összehasonlítani a megaláztatás borítja, mikor foglalkozik a szolgáltatások megszüntetését. Soha nem lesz meg kell felelnie az ügyfélszolgálat képviseloje szemtol szembe, és általában nagyon hasznos. Függetlenül attól, hogy uralkodik azt is érdemes egy kicsit demoralizáló tárgyalási amikor vége lesz tartani a gyermekek kényelmét átfolyik az elektromos vezetékek annak érdekében, hogy a belsõ látást remains világos.

No comments:

Post a Comment