E-számlázás - EIPP a pénzintézetek

Bankok és pénzügyi intézmények folyamatosan keresi a módját a bevételek növelésére cross-selling szolgáltatásaikat, és vannak bevált bovítmények számára kezét nyújtva tökéletes kiterjesztését a banki fizetési szolgáltatások.

E-számlázási megoldásokat szakértok bizonyítottan eredményeiken nyilvánított fehér címke, méretre EIPP szolgáltatások bankok és pénzügyi intézmények az ipar vezeto, rugalmas és innovatív jellegét. EIPP szolgáltatások segítségével a bankok versenyképesek maradjanak szélén se
Teljes EIPP csomag tartalmazza a teljes Accounts Payable automatizálás és Vevoszámlák megoldásokat, amelyek célja, hogy csökkentsék az összeget a papír-alapú kézi számlázás, ezzel segítve a szén-dioxid lábnyom felszámolása és az emberi hiba, elkerülhetetlenül bekövetkezik.

Elofizetok számára teljes csomagot EIPP is kapnak könyv Data elképzelheto, amelyek lehetové teszik a vállalkozások olvasni a papír alapú számlázás egy elektronikus formátumban könnyen archiválhatók. Vállalkozások is tudomása van olyan nagy E-számlázás hálózata a vállalati felhasználók számára, lehetové téve számukra, hogy elmélyítse és fokozza az üzleti kapcsolatok és könnyebb határokon átnyúló értékesítése további, nagy értéku szolgáltatások.

Életbevágóan fontos hogy egy bank vagy pénzügyi intézmény integrálódik erosen az ügyfél finanszírozza ezt a folyamatot ösztönzi a huség és növeli megtartása lejjebb sor - elosegítsék mélyebb, jövedelmezo üzleti kapcsolatokat.

Vannak több hasznot, aki egy meglévo globális E-számlázás hálózat, segít leküzdeni olyan kérdésekben, mint az integráció az új technológiák. Fokozott cash-flow láthatóságát, az alacsonyabb muködési költségek és EIPP a legegyszerubb módszer a konvergencia összes e-számlázási folyamatok hatékony, zöldebb legyen.

No comments:

Post a Comment