Megkaptad a csekket több mint 250 $? You Could Have It?

Akarjuk tenni vásárlás egyik nemzet legnagyobb off-ár kiskereskedokkel. Egy nemrégiben class action vonatkozó olyan egyezséget nagy kedvezménnyel ruházati áruházlánc több ezer amerikai kezdtek fogadó ellenorizze a több mint $ 250,00 csupán azért, mert használják a hitelkártya vagy betéti kártya, hogy vásárlások vásárlás közben az egyik a 900 plusz üzletek található 27 államban.

Az a szomorú tény, hogy az egymillió ember, ha az elszámolható gyujteni ezt az ellenorzést, de kevesebb, mint ötezer t
Sajnos, ha egy osztály kereset benyújtásának és a település jött létre van egy korlátozott mennyiségu idot feljelentést.

Az a fontos, csak a tudás, a tudás tudni, milyen intézkedéseket is benyújtottak, a tudás, hogy hol kap nyomon követése a ügyekrol és a tudás mikor feljelentést, miután az ügyet rendezni.

Az egyik legnagyobb félreértés sok az gondolják, hogy nekik kell majd bérelt egy ügyvéd és kiad több ezer dolláros ügyvédi díj és ez messze az igazság esetben én beszélek. Minden esetben vagyok megosztjuk Önnel már megkezdodött, már elment a próba, vagy már hallott a bíró és a döntéshozatal került sor az Ön nevében, akkor is, ha nem tudja!

Nem tudják, mit beszél? Az osztályban kereset azon hogy én beszélek az, hogy egy kifejezés a jogi dokumentumok, mint például: "Különféle másokat, jelenleg ismeretlen a felperes" ezt az egyszeru mondatot kiterjed minden, és igen, gondolok mindenkit, aki érintett intézkedések egy társaság okozott a class action!

Típusától függoen osztály cselekvési elszámolási azokat szükség lehet hirdetni a nemzeti televízió, újságok vagy egyszeruen az interneten. Meg fogja találni sok helyek az interneten, hogy ma akarat enged ön csatlakozni a díjat kap az információkat, hanem sokan tudják, vagy tudni kell egy kis kutatást kaphat ez az információ szabad.

Milliárd dollárt is be nem jelentett évente csak azért, mert emberek, mint te nem nyújtott be kérelmet.

Ebben a pillanatban 3 fo osztály cselekvési perben település sikerült elérni, és mindössze annyit kell tennie, hogy nyújtsa be kérelmet, és az ellenorzést az e-mail. Tényleg! Feljelentést a Bank of America és akkor kap egy csekket 78,00 $, vagy a reszelo egy állítás Sprint Nextel és elofordulhat, kap egy ellenorizheti, 35,00 $ 90,00 $ to, vagy akár jobb, $ 1,000 vagy több az Országos Biztosítási településen! Ne feledje ido fájl korlátozott, miért nem kap az Ön részérol!

A siker.

No comments:

Post a Comment