Világbank személyzeti önkéntesség

Alkalmazottak Önkéntesség: Bank alkalmazottai nyújtott több mint 10.000 órányi közösségi szolgáltatás jótékonysági a Washingtoni nagyvárosi terület FY06. The dollár rajt Program kiegészíti a bank helyi adományi erofeszítéseinek ösztönzése révén a bank munkatársai önkéntes és szolgálni az igazgatóság helyi nonprofit szervezetek. Bank munkatársai vehetnek idot önkéntes a közösségben, és erofeszítéseit egészítik ki 500 $ támogatásokat a nonprofit szervezetek révén dollárt rajt. A program szorosan e
A természetbeni adományok: A közösségi Outreach Program újrahasznosítják, irodai bútorok, irodaszerek, valamint számítástechnikai berendezések által ajándékozó e tételek szeretet. Teljes értéke adományozott áruk és szolgáltatások FY06 volt több mint $ 100,000. Eddigi FY07, a Program adományozott több mint 100 bútor és egy nagy mennyiség irodaszerek olyan jótékonysági szervezet a Washington területén és a tengerentúlon.

Folyótól keletre kezdeményezés: 2006-ban a Közösség Outreach Program elindított egy új, három évre $ 750,000 kapacitásbovíto programot néven ismert keleti folyó kezdeményezés. Partnerségben dolgozik a Nonprofit Kerekasztal Nagy-Washington, az Urban Institute és jó esélye van arra, a kezdeményezés célja, hogy képességei kiépítésének nonprofit szervezetek számára, amelyek az oktatási és ifjúsági ágazat keletre Anacostia folyó Wards 6., 7. és 8. Washingtonban. Pontosabban, ez segíteni ezeknek a nonprofit szervezetek jobb azonosítására, mérésére és kommunikálni hatékonyságát munkájuk a közösségben.

Szakmai hallgató: A középiskola Gyakornoki Program biztosít a helyi középiskola diákjai az alacsony jövedelmu közösségek a lehetoséget, hogy tanuljanak szakismereteket. Során 2006 nyarán, 21 diák több Washington állami iskolákban dolgozott interns egység az egész bank. Az Interns fizetnek fizetést, és fizetni is biztosított képzés egy nap egy héten. A program is hajléktalan diákok számára ez a tapasztalat gyakran bizonyult fontos önálló megerosíti lehetoséget. A program a közelmúltban kiterjesztették egész évben több szakmai gyakorlatra diákokat.

Éves megadása Kampány: The World Bank közösségi kapcsolatok Alap egy független nonprofit szervezet által létrehozott Bank munkatársak ösztönzésére, hogy a jótékonysági adományok útján bér levonásokat, ami az fellendíto Bank vállalati megfelelo támogatást. Támogatja az éves kampány, amely részesülo 214 helyi jótékonysági szervezetek, mint a Bethany itt, Közép-DC Konyha, Habitat for Humanity Washington DC, Orvosok Határok Nélkül amerikai, latin-amerikai Ifjúsági Központ és a Whitman, Walker Klinika. The FY07 közösségi kapcsolatok kampány példa nélküli sikert hozott Bank alkalmazottai adományozott több mint $ 890,000 révén az egyéni hozzájárulások és különleges események finanszírozására erosítése. A Bank 50%-os társasági meccs több mint $ 445,000 voltak, így az összes a Bank adja vissza a közösség ebben az évben több mint $ 1.300.000.

Disaster Relief: Bank alkalmazottai spontán ezen célok a természeti katasztrófák ellen szerte a világon, elsosorban létrehozásával adományozás táblázatok Bank lobbik és kávézók. 2006-ban, például, forrásokat vontak áldozatai az árvizek Etiópiában. Bevont toke ezeken keresztül vezet adományozás nyújtanak a nemzetközi nem kormányzati szervezetek közvetlenül érintett a katasztrófa mentési muveletek, mint például az Amerikai Vöröskereszt. Ezek az alapok kezelése keretében a Világbank Közösségi kapcsolatok alap.

Kiemeli

In FY06, közösségi kapcsolati támogatás elérte a 960,000 $.

Banki alkalmazottak általában adományozni több mint 10.000 órányi polgári szolgálat évente.

A közösségi kapcsolatok kampány felvetett több mint $ 1,3 millió FY07.

Teljes értéke adományozott áruk és szolgáltatások FY06 volt több mint $ 100,000.

A Bank, valamint helyi partnerekkel, indított egy három éves, 750.000 $-keleti folyó kezdeményezés középpontjában a kapacitásépítés nonprofit muködo oktatási és ifjúsági ágazat Wards 6., 7., és 8..

No comments:

Post a Comment