Követelések finanszírozása - ösztönözheti

Benjamin Zander és felesége írt könyvet címe: "The Art of lehetosége, átalakítása szakmai és a magánélet között." Az elképzelés az, hogy "akkor létrehozhat egy szenvedélyes energiával átható The Art of lehetosége lesz igazi ero az életedben. Tudod, hogy saját szabályait. " A könyv inspiráló. Lesz ihletett, ha vásárolni, és elolvasta. A kérdés az: miként ez vonatkoznak követelések finanszírozására?

It's all about hozzáállása, lelkesedése és szemlélet arra vonatkozóan, hogyan folytatni a te dolgo
Íme három példa, hogyan kihasználhatja a követelések finanszírozásának néha egyéb olyan finanszírozási módokat, hogy növekszik a B2B üzlet.

Esettanulmány egy:

Solar Energy vállalat azon tervezett és felügyelt létesítmény a megújuló energia rendszerek nem tudta beszerezni banki finanszírozást. Ezek egyike volt a térség legalacsonyabb költségek nyújtó napelemek, a rendszer tervezése és felügyelete. Egyik legnagyobb eszközeinek állam Solar Adó hiteleket fizetik lakástulajdonosok, akik telepíteni a napenergia-rendszerek. Kötelezettsége egy állam a fogyasztó nem tartozik meghatározása számla követelés. Más szóval, nem lehetne finanszírozni, mert nem volt köteles a vállalkozás. Használ a muvészet lehetoségét, a lakástulajdonosok is meggyozni arról, hogy bízni napenergia adójóváírás a Solar Energy Company. This át a fogyasztó kapott egy kereskedelmi követelések. Íme! Napenergia Társaság beérkezett elszámolások finanszírozási ez szükséges no.

Esettanulmány Két:

Egy magánszemély vásárolt egy importáló vállalat, hogy került finanszírozásra a bank SBA kölcsön. Fedezetéül a hitel, a bank helyezett UCC1 bejelentés a követelések és a leltár a vállalkozás. UCC utal az Egységes Kereskedelmi Kódex hatályba szerte az Egyesült Államokban. Bizonyos szempontból, ez leegyszerusíti a hitelezési, értékesítési és hitelfelvételi országosan. Más módokon is nagyon összetett. A bejelentés UCC1 bank általában kizárja az utólagos finanszírozás miatt nincs fedezet marad finanszírozását. Ez hasonló az elso jelzálog hitelt egy ház. Ha van egy 95%-os kölcsönt házatok, nincs más finanszírozási áll a házat, mert nincs saját kölcsönzésére tovább. Segítségével muvészete lehetoséget, az importáló vállalat sikeres volt meggyozo a bank alárendelt hogy UCC1 nyilvántartó más kereskedelmi hitelezo UCC1. Az importáló vállalat meggyozte a bank, hogy az kölcsönös elonyökkel járna az alacsonyabb a bank UCC1 zálogjog a másodlagos helyzetben, hogy egy kereskedelmi vállalat finanszírozására kínál új követelések finanszírozására és leltári finanszírozás. Íme! Az importáló üzlet új hitelkeret áll rendelkezésre növekedés. Ez most még nyereséges, és a bank nagyobb valószínuséggel vissza kell fizetni. Ez egy mindenki számára elonyös helyzetet.

Esettanulmány Három:

Beindulni Ruházat Company részt a gyártásban, terjesztése és tervezés T-shirt partra jelentos megrendelést a termék. A terméket, hogy made in China, és a ruházati cég nem volt elegendo pénz kell fizetni a költségeket a gyártás és forgalmazás. Használ a muvészet lehetoségét, a ruházati cég kapott egy levelet a hitel biztosítása a kínai gyár kifizetés megrendelés finanszírozási fizetni a T-shirt az átadással és követelések finanszírozásának kötelezi a megrendelés cég leszállításakor az áruk Az ügyfél az USA-ban.

Követelések finanszírozását segítheti B2B üzleti megvalósítása a muvészet lehetoségét, a növekedés és a nyereség. Íme!

No comments:

Post a Comment