Mi volt a gyoztes az utolsó recesszió jót!

Nem is kérdéses, hogy sok világgazdaság tapasztalható pénzügyi válság. Azonban, amikor a recesszió még mindig sok vita, hogy mi minosül a recesszió, és vajon vagy nem vagyunk egy. Függetlenül attól, senki nem fogja azt állítják, hogy már tapasztalt recessziók a múltban.

Bármilyen recesszió vannak gyoztesek és vannak vesztesek. Itt van néhány dolog a nyertesek mindig jót.

Nyugi - ez nyilvánvalóan könnyebb mondani, mint kész, foleg ha úgy tunik, mint a gazdaság összeomlása magad körül. Mit fogsz< csinálni, ha a ...? Stop! Az emberek, hogy a legnagyobb gondot a recesszió idején amikor megáll gondolkodás egyértelmuen, és rossz gazdaságok gyakran hajtott (ha nem okoz), a pánik. Nyertesek ne add a pánik ezek haszna belole.

Diverzifikálása - Minden recesszió lesz egy nagyobb hatása bizonyos területeken, mint a többiek. Diverzifikálása lehetové teszi, hogy a találatot az egyik területen, míg kijön elore másokkal. Például, miközben Starbucks láttam egy hatalmas csökkenést (aki szeretne eltölteni $ 5 kávét, ha pénz szuk?) McDonald's látott hatalmas nyereség (akik nem szeretnének egy tisztességes étkezés részére $ 3 Amikor a pénz szuk?).

Is fenntartja - A dolgok kezdenek esett darabokra, akik a legkevesebb megtakarítások érzi magát a legnagyobb nyomás. Még ha a nyertes megtakarítási dwindles ezek még mindig párnát átvészelni a recessziót. Igen, ez némi elorelátás azonban ez lehetséges.

Ragadják lehetoségek - avagy a fenti három dolgot lehetové teszi a nyertesek hogy megragadják arany lehetoségek során felmerülo. A tozsdén, akik pánikba valószínuleg részvényeik eladásában egy leértékelték költsége, meg a félelem, hogy még jobban fog esni. Mit jelent ez a valaki aki továbbra is nyugodt és extra tokét? Ez azt jelenti, hogy nem kap egy-egy fene foglalkozik.

Semmit sem vett észre kell törekedni, hogy a sokk senkinek. Sot, azt hiszem, a vesztes minden recesszió tudják ezeket a dolgokat is. Az egyetlen eltérés az, hogy nem követi át rajtuk. Most, hogy tudjuk mit nyertesek tettek az elmúlt recessziók tanulhat tolük és csinál ugyanaz. Ha igen, lehet hogy az egészet haladt elore és számolás magad közül a gyoztesek a következo recesszió.

No comments:

Post a Comment