Credit Suisse

Rövid története

Eltartott majdnem egy évtizeddel korábban Credit Suisse megnyitotta elso rész: Basel, Svájc 1905-ben, míg az elso részét az ország határain kívül indult jóval késobb, 1940-ben, New Yorkban. 1978-ban a cég megkezdte az együttmuködés elso Boston Corporation. 1989-ben CS Holding lett az anyavállalat a csoport. Miután több beszerzések (Leu Bank 1990-ben és svájci Volsbank 1993-ban), és stratégiai szövetségeket (svájci Re 1994-ben és a Winterthur Csoport 1995-ben) CS Holding lett Cre
Befektetési Banki

A Credit Suisse Group szervezésében három hadosztály: private banking szolgáltatás, a befektetési banki és vagyonkezelési. A befektetési banki részleg hívták "Credit Suisse." Üzleti egység jelentos szolgáltató a teljes köru pénzügyi termékek és szolgáltatások európai és egyéb jelölok. Ezek közé tartozik a pénzügyi és banki tanácsadói és befektetési termékek a kormányok, vállalatok és intézményi befektetok. Elsodleges szakosodás innovációs megoldások teljes spektrumát termékek, beleértve a kereskedo, felvásárlások és összeolvadások, idegen és saját toke jegyzés közvetítés és befektetéssel kapcsolatos kutatások. Muködési keresztül 57 fiókkal 26 országban, ez a felosztás világelso területén toke piacok és a pénzügyi szolgáltatások és a befektetési banki tevékenység.

Ha szeretné megtudni többet a Credit Suisse, tárja fel a honlapon. A honlap megszervezni arra, hogy semmilyen módon nem tudna eltévedni. Oldalak struktúrája szerint a megosztottság. Az oldaltérkép és a keresési gomb is segít megtalálni amit keres.

No comments:

Post a Comment