Orosz rubel értéku $ 1800 USD-

A 1900 orosz Kopek 2003-ban értéke 50 USA-dollár. A mai piacon egy érmét, amely bizonyítja az ugyanazon a napon kell értékelni olyan magas, mint 250 amerikai dollár. A rubel az ugyanebben az idoszakban volt értéke 200 USA dollár, 2003-ban, most értékelik a 1800 amerikai dollár, legfeljebb.

Tehát mi okozza az égen robbanása piacon az orosz érmék? Leginkább az érme gyujto üzleti tulajdonítanak a robbanás az orosz gazdaságba. Az elmúlt évtizedben láttunk az orosz politikai porondon megy keresztül
Ennek oka drámai kimerülése számának autentikus orosz érmék maradt forgalomban. Mivel a gazdaság és a politikai jellegu Oroszország stabil és ténylegesen megkezdodött vissza, a vágy a régi érméket felrobbant egy orült orület. Tény, hogy jelenleg minden orosz cári érmék már nem is lehet exportálni Oroszországon kívül.

Minden érmék jelenleg Oroszországon kívül gyujtötték magángyujtok és ritka. Olyan ritka a tény, hogy a Yale Egyetemi Könyvtár ugrott fedélzetén egy nagyméretu kijelzo az érmék kölcsönöznek nekik. Még a Yale azonban, néhány érme kapnak a kérdéses. A beérkezo piacon az érmék hamisítás vált nagy üzlet. Yale jelenleg két érmét, hogy a jelenleg szóban forgó hiteles vagy hamis. Hamis Roubles mutatják fel minden hol. A kezdet begyujto könnyen lehet hozni egy hamis érme.

Tehát mi van a szakértok beszélnek errol a piaci robbanás az orosz Érme gyujtése? Fog hamarosan összeomlik, vagy továbbra is a hihetetlen megtérülési jelenleg tapasztalható a piacon? Nézte az érme gyujto piaca az Egyesült Államokban az elmúlt öt évben, érmék azonos idokeretben még értéke magasabb dollár értéku, mint társaik Oroszországban. Érme gyujto Oroszországban a relativitás új piaci és most kezd fejleszteni. Ez vezet a legtöbb szakérto azt hinni, hogy ez a tendencia továbbra is felfelé hinta egy ideig.

Mindezt szem elott tartva a témával kapcsolatban számos érme gyujto fórum nem a növekvo értékek a rubel, de a hamis üzlet. Az új gyujtok, a valóság az, hogy sokan próbálja felhasználni a tör piacon értéktelen hamisítványok. Szerint Robert Oaks útmutató az elejére Érme gyujtése, vannak határozott útmutatók követni ugrás elott be vásárolni, hogy "kezelni" az eBay-en.

Ritkaság

Megítéléséhez ritkasága egy érme van egy nagyon bonyolult üzlet. Pénzverés számok nem mindig pontosak. Abban az esetben, az orosz érmék, mert nagyon sok az érme (és senki sem tudja a pontos számot) is olvadt le beönteni a gazdaság, ami egyszer volt egy nagyon gyakori érme, elofordulhat, hogy most egy rendkívül ritka gyujtok tétel. Hogyan mondod? Találni egy megbízható forrásból ellenorizni a különféle minden érme elott vásárolnak meg.

Minoség

Cons értékelése alapján a feltétel. Bizonyítási érmék legértékesebb az összes pénzérme függetlenül eredetu. Ezeket az érméket kifejezetten a gyujtok. Az exkluzív design látható a száma, lenyomatok az érmét. Mindazonáltal a legtöbb érmét nem megfeleloen tartósított és még az olajnak a ujjhegyek csökkentheti az értéket egy érme. Egy egyszeru karcolás lehetne csökkenteni értéke egy adott érme csaknem felét.

A régi szabály gyujtésére érmék vásárol a legjobb minoségu, amit megengedhet magának. Akkor kifizetodo a beruházás. Gyozodjön meg róla, az az értéket figyelembe a pénzt egy megbízható forrás. Sok egyesületek szakosodtak, bizonyos korszakokban vagy országokba érmegyujtok. Találni, amelyik középpontjában a térség választás és csatlakoztak hozzá.

Megállapítást az érméket

Sok olyan helyszínt találni érméket vásárolni. Egy kezdo ugyanakkor el kell kerülnie helyeken, mint például az eBay, mert nem tudja ellenorizni az érvényességét az érme, sem a feltétel az internet. Érme kereskedok, még a húz a háta, lehet a legbiztonságosabb piaci kezdoknek.

Van néhány forgalmazóit, hogy olyan szakmai közéleti tevékenység. Megválasztásában kereskedo keresni közül a tagszervezetek mint a PNG (Professional Numismatists Guild) ANA (American Association Numismatists), vagy az ANS (American Society Numismatists) felsorolt üzleti fájlt. Ezek a szervezetek már egy jó híru és nagy történelmi források elején érme gyujtok.

, Aki egy szervezet, mint a fent felsorolt lehet a legjobb befektetés az Ön érme gyujto kalandok.

Források

Robert Oakes, Coins A kezdet Collector

Yale Könyvtár, [http://www.library.yale] edu / szláv-érmék

Standard Catalog of World Coins 2003, 2007

No comments:

Post a Comment