Az amerikaiak mocsarasodva Adósság fokozhatja a gazdaság segítése magukat - Obama adósságcsökkentési támogatások

Az átlagos amerikai hordozza személyes adósságait több mint $ 8000 hitelkártyák csak mintegy 12.000 $ a gépjármu fizetési és $ 200,000 hazai hitelek. Ez azt jelenti, nem csak a személyes stressz pénzügyi harcok, hanem a nemzeti válság a jelenlegi economically egészségtelen környezetben.

Mindannyian hallotta Obama Stimulus csomag. Bankok és a nagyvállalatok már segítette ki, de a magas munkanélküliséget, és hány fizetett szabadságot ad vkinek napok most szükség, még mindig nehézséget okoz munkat<ársunk foglalkozik számlákat minden hónapban. Mi van, ha a kormány is odaítél személyes támogatást azoknak a pénzügyi kötodik?

Ez a pozitív megközelítést, a kormány enyhítését célzó adósságok polgárainak jelentene nagyrészt a dominóhatás az egész pénzügyi tevékenység megkezdéséhez, amely reméljük, hogy több bevételt generál a része a kormány emellett megkönnyíti az adósság problémák az érintett személyek. Ez a pozitív lépés a közigazgatás volna ezután reciprocal hatása mind az adófizetok és a kormány. A támogatás célja az adósságcsökkentés volna segíteni magnify több bevételt, miközben csökkentik a pénzügyi eladósodottsága az adófizetok. A támogatások azonban nem az egyének számára meg kell fordítani egyéb célra. Olyan súlyosan eladósodott személy nyerte el a személyi juttatás köteles fizetni ki a jelenlegi tartozások, és kell keresni hiteltanácsadás.

A kormány mindig a felso kéz ami több bevételt. Amint támogatásokat célzó adósságkönnyítés odaítélt A negatív adósság a bank könyveiben kerül eltávolítottak, ad nekik több pénzt költeni minden hónapban a háztartási necessities és elemek azok egyébként nem lehet tudni megengedhetnek maguknak, ami ösztönzi a gazdaságot.

Módon dolgozzák fel a kormányzati támogatások nem olyan alapos, mint a bankok. Okmányok és megindokolja annak szükségességét, az érintett egyedi támogatások képeznék alkalmazások, mint a hosszadalmas és unalmas háttér vizsgálatok, stb Ugyanakkor a kormányzati ügynökségek teljes mértékben meg kell reagálni a beérkezett kérelmek leendo Jogosult azaz a legitimitását információk és referenciák a követelés titoktartási kell maradnia jellegzetesen diszkrét.

A végén, egy javasolt Jogosult a jóváhagyott kérelem teljesítéséhez szükséges feltételeket a támogatás. The Jogosult kell alávetni a pénzügyi tanácsadás, minosített tanácsadó eszközeként létrehozásáról nem csak megfizetheto költségvetést, hanem elkerülheto legyen az ilyen pénzügyi nehézségek elofordulását a jövoben.

No comments:

Post a Comment