Kedvezményes Merchant Account Elérhetoség

Ismerje meg, ha a diszkont kereskedelmi számla szolgáltatások állnak az Ön cége a böngészés honlapjai potenciális hitelezoi számára. Az ellenorzés alkalmazási irányelvek, hamarosan látni, hogy Ön minoséget, és ha igen, hogyan kell alkalmazni, és növeli a esélyeit arra, hogy engedélyezett a fiók. Szerzés egy kereskedelmi számla leszel jogosult elfogadni hitelkártya kifizetések. Gondolj hogyan nagyban az értékesítési volumen is no, ha lehetové teszik az ügyfelek fizetni hitel helyett of ragaszkodv
A kedvezményes kereskedelmi számla lehetové teszi, hogy hitelt nyújtsanak fizetési lehetoségek egy alacsony áron. Például, miután kifizette az esetleges alkalmazására és telepítési díj talán 100 $, akkor meg lehet bízni mindössze 19,95 $ havonta a lehetoségrol, elfogadó hitelkártya és betéti fizetések, valamint az e-ellenorzést a feldolgozás és a kapcsolódó szolgáltatások. Itt óvatosnak kell lennünk, ha vásárláskor a kereskedelmi számla, hiszen lehet, mindenféle rejtett díjak, amelyek nem szerepelnek a honlapon. Ehelyett ezek lehetnek eltemetve apró betus, vagy kifüggesztett távoli linket a honlap. Meg kell találni ki elore a költségeket mi lesz és hogyan fogják várni, hogy fizetnek nekik. Például, kérdezni az online jelentkezési díj, tagsági díj, és a beállítási díjra, többek között, ha nem jelennek meg ezek a kiküldött. Egyes szolgáltatások mondani, hogy mit lát, mit kap. Más szóval, ha nem látsz egy bizonyos díj az árlistában, az nem létezik, és nem lehet hozzá késõbb. Akkor is, ha elfogadja a kereskedelmi számla bizonyos feltételek mellett az elso évben, a második évben your díjak is változnak, ezért kérdezni a hosszú érdekében is.

Alkalmazásával az akciós kereskedo figyelembe kell végezni óvatosan. Valami, ami túl szép, hogy igaz valószínuleg csak ezt. Keresse meg a hitelezok nevét, amiben megbízhat együtt jó híru épül értékeket, mint az integritás és tiszteletben tartása. Elkerülése érdekében a vállalatok, hogy nem ismerik, hiszen számos fly-by-éjszakai szervezetek keresnek, hogy egy gyors buck. Szerezd meg a szerzodést írásban és gyozodjön meg róla, olvasd el az egészet, mielott csatlakoztam. Kér felvilágosítást bármely olyan feltételeket, ha nem érti. Túl gyakran, a tájékozatlan vállalkozó végül a Dire Straits, amikor egy látszólag jól jövedelmezo kereskedelmi számla válik sinkhole.

Nem rohan el és vásároljon az összes típusú hitel-feldolgozó berendezések, amikor a kereskedelmi számla jóváhagyták. Egyrészt, hogy üzleti költségvetést, amely tartalmazza a kategóriában a növekedés és a marketing. Majd keresse meg a megfelelo típusú berendezés, amely a legjobban szolgálja a fogyasztók igényeinek. Például, nem kell megvenni minden típusú hitel-feldolgozó rendszer áll rendelkezésre, ha egyszeru plug-in terminál fogja tenni. Tartsa a kiadások alacsony, amíg hozzászokik az új fizetési mód gyujtése. Ha minden jól összejön, akkor adjon meg több lehetoséget késobb az Ön kedvezo kereskedelmi számla.

No comments:

Post a Comment