Finanszírozáshoz Általános mit Folks Legtöbb hiánya

Hogy lehet, hogy olyan sok ember írt alá a jelzáloghitelek és most azt állítják, hogy nem érti? Hogy lehet, hogy olyan sok ember köteles magukat, hogy jelentos törleszto hogy valóban nem engedheti meg magának fizetni? Hogy lehet, hogy annyi jelzáloghitel-brókerek, és a jelzálog társaságok lehetové tette az ügyfelek megjelölés jelzáloghitelek, hogy nincs üzleti szerzés részt? Azt be neked, hogy, hogy finanszírozási általános, hogy a legtöbb fogyasztó nem érti, és ez a megértés hiánya, amely súlyo
Miután a pénzügyi válság és a globális összeomlást mindenki igyekezett hibáztatni mindenki más. Hugo Chávez venezuelai okolja a szoke hajú, kék szemu ördögök. A nyilvánosság és a Kongresszus igyekezett hibáztatni AIG biztosító a kötegek jelzálog. Azok, akik aláírták a jelzáloghitelek hibáztatták a jelzáloghitel bróker és a jelzálog társaságok. A befektetési bankok hibáztatta a hitelminosíto intézetek. És a hitelminosíto intézetek hibáztatták mindenki más, azt állítva, mindenkinek hazudott nekik. A valóság az, hogy mindenki hibás.

Leginkább, ez volt a hibája fogyasztókat arról, hogy hiányzott az általános tudás finanszírozására az elso helyen. A nagy dolog az adós a pénzt, amit kaphat pénzt, ha szükség van rá. De ezt a csodálatos lehetoséget jön hihetetlen felelosség, meg kell fizetnie vissza. És a bankok nem dolgozik ingyen, hogy a pénz, a befektetés stream így kell fizetnie vissza kamatokkal együtt.

Ha többen megértették pénzügy, gazdasági osztály vette, vagy megtanulták, hogyan kell költségvetést pénzüket megfeleloen már soha nem volt ebben a helyzetben az elso helyen. Szóval, remélem lesz gondol errol, és megérteni a szerteágazó saját akciók. Kérjük, gondolkodom rajta.

No comments:

Post a Comment