Állami támogatások Magánszemélyek részére - Elso Szövetségi támogatásait - Soha ne fizessen vissza

Ha Ön könyv tartozás, lakásvásárlás, iskolába, vagy egy szülo, jogosult lehet a szövetségi támogatásait. Állami támogatások segítségével több millió amerikai állampolgár évente nyújtott több mint $ 80 milliárd pénzügyi támogatás magánszemélyek. Bár sok ember azt hiszi, támogatás pénzt csak kutatásra vagy alacsony jövedelmu családok, sok programok segítik az emberek függetlenül a hitel vagy a jövedelem.

Szövetségi támogatásait csak az egyik, hogy megtaláljuk és alkalmazza a szabad állami pénzt.
Hozzáférés alapos támogatás adatbázis nem csupán felsorolja a szövetségi támogatással kell. Több száz olyan támogatási segítségnyújtási programok által támogatott helyi és állami kormányzati szervek, valamint magán alapítványok kapják adókedvezmények giving el pénzt.

Megérintésével említett eroforrásokat, magánszemélyek kérhetnek annyi támogatási programok ahogyan azt megfelelonek tartják. Márpedig ez azt jelenti, beszerzése több támogatásból több oka lehet: indítani egy hazai vállalkozás, fizet a napközbeni kicserélheti a kemence. Vannak látszólag korlátlan számú támogatást számos különbözo célra, hogy bárki 18 év feletti kérhetnek. Ennek eredményeként a szerzés támogatási kérelmet jóváhagyja, akkor lehet szerezni, mint $ 20,000 szabad adnak pénzt, hogy soha vissza kell fizetni.

No comments:

Post a Comment