Will ápr 2009 Legyen mennyiségi vagy minoségi?

Kevés maradt, hogy fektessenek be, és a legtöbb dolog, miután átvette az amerikai kormány, hát januárban a két elemzok a mennyiségi csoport ING Investment Management New York-i kombinált kutatási és modellezési szakértelemmel kelnek ki az ördögi terv: hit minden Manhattan metróállomás ban alatt 24 óra.

Fedezeti alapok elemzo Matt Ferrisi and Quant elemzo Chris Solarz gyujtött közismerten hibás MTA ütemezési adatok, futott regressziószámítás, úgy milliárdjai kombinációk és lehetoségek kifinomu
Lecke minden, amit IROs csodálkozó mi a neve szocializmus ennek köze a leszármazási kereskedelmi? Nos, 2009 célja, hogy egy jó év mennyiségi befektetok. Miért? Quant modellek a leginkább kezelni kockázat kiszámíthatatlan piacon. Tales of megsemmisítés függetlenül, számos nagy hordereju Quant befektetési boltok összeállított nagy vissza 2008-ban, beleértve a reneszánsz Technologies, akár 80%-os. Mi változott 2009-ben? Racionalitás és a piaci hatékonyságot is megalapozatlan pletykák, a gazdasági kilátások komor, és a központi bankok minden nyugözi le a Wii a banki világban, "mennyiségi enyhítése" (errol bovebben egy másik nap). Ezek a feltételek képviselik, hogy milyen környezetben, ahol quants feltérképezése a legrövidebb útvonalat, egy nagy labirintus változók, a la Ferrisi and Solarz, lehet boldogulni.

Szóval mi a teendo? Szétrúgom a IR Cool Quotient egy szinten jobban megismertük Quant kereskedést. Már tudja: a tudás hatalom. Például, ezen a héten az alábbi linkre, olvashatsz ING szerint (mivel szedtünk azok vállalkozó az elemzok ma) mennyiségi piacok és az hogy vállalkozás térképek piaci hangulat, a minoség és az érték építésére érdekében lehetoséget.

Most, kivéve a vártnál nagyobb kereskedési ma (március 31), nem vagyunk meglepve a piaci tevékenységét, és elvárjuk a pénzt átállás részvények más lehetoségek elterjedése áprilisban. As ING megjegyzi azonban, a piacok mindig visszatérhet alapjait valamikor. A kormány kevesebb metrómegállóra között kipirulás törmelék, és megállapította, érték, annál gyorsabban fogunk eljutni.

No comments:

Post a Comment