Hitel-és javítsa ki ne Extra költségek és kényelmetlenségek

Már foglalkozott az élet neked egy szegény kezét a közelmúltban okozott, hogy egy kicsit lassú kifizeto számlák - vagy akár több hiányzó kifizetések? Ha igen, akkor a hitel pontszám már valószínuleg sérült és javításra szoruló. A legrosszabb helyzetben elofordulhat, hogy még akkor is szembe kell néznie benyújtása a csodöt.

Fontos, hogy javítási kezdeni a hitel pontszám a leheto leggyorsabban óta rendelkezo szegény pontszámot is negatívan befolyásolhatja az életét több módon is. Például, akkor n
Szerencsére hitel javítás valamit, amit vállal magad. Mégis kell majd igényes és tartós, ha sikeresek legyenek. Eloször is, kötelezik magukat dolgozó hitel javítási folyamán egy év, és talán már nem, ha a hitel pontszám súlyosan megsérült. Javítása a hitel nem olyan dolog, amit el lehet végezni néhány hét vagy hónap.

Az elso lépés az, hogy kaphat hitelt jelentést minden a három hitelnyilvántartók - Transunion, Experian and Equifax. These irodákkal nyomon követése és jelentése a fogyasztói hitelképességének a potenciális hitelnyújtók. Önnek joga van egy szabad jelentést minden Elnökség évente szövetségi törvény. Továbbá, akkor kérjen egy másik jelentést, ha a hitelezok azon káros keresetet ellened.

Megszerzését követoen a jelentések felülvizsgálatát szorosan mindegyikük keres hibákat. Gyakori hiba pontatlan személyes adatokat, téves társadalombiztosítási szám, téves születési dátum, vagy egy korábbi címet szerepel a jelenlegi címe. Továbbá, ez nem ritka, hogy "zárva" beszámolót kell sorolni a "nyitott" a kapcsolódó tartozás még mindig mérlegelés le a hitel pontszámot. Is, akkor lehet, hogy egy jelzálog-vagy egyéb hitel kétszer szerepel. Kell elovigyázatosnak jelentések felülvizsgálata óta vizsgálatok kimutatták, hogy mintegy 80%-hitel jelentések valamilyen hibát vagy mulasztást követett el.

Ha bármilyen hibát talál, jelentse a megfelelo hitel iroda. Ehhez írásban rövid levélnek a kérdést és mellékelve egy példányát alátámasztó dokumentációt. Ne küldjön eredeti amennyire csak szüksége van rájuk a fájljának. Amikor megkapták a levelet, az Elnökség harminc napon belül megvizsgálja az ügyet, és válaszol hát-hoz ön. Ha még nem hallott az Elnökség harminc napon belül ismét küldje el levelét és a kíséro dokumentációt. Ha helyesek, és egy hibát talál, akkor figyelembe kell venniük nagyon különös eljárások és kijavítani a hibát.

A második lépés a hitelezési javítási folyamat leállítása többé kárt felhalmozódását. Ha ön birtoklás baj ülésén a havi kötelezettségeket, telefon your hitelezok tárgyalási visszafizetési feltételeket. Hitelezok gyakran fog muködni veled, mivel el akarják kerülni birtoklás ön alapértelmezett a kölcsön. Lehet, hogy kiterjeszti az idot meg kell visszafizetni a kölcsön és egyidejuleg csökkenti a havi fizetés. Talán csak a változó idon belül lehetové tenné, hogy idoben fizessenek, mint a változtatás lehetové tenné, hogy a jobb cash flow.

Végül, közel hitel számlákat, hogy már nem használja és fizeti meg a megállapított hitelkártya számlák a leheto leggyorsabban. Ne hagyd, hogy teljes hitelkártya-tartozás kezdjen olyan teljes hitelösszeg már elérheto. Például, 5000 $ miatt a hitelkártya-adósság egy 10.000 dolláros teljes hitelkeret sokkal könnyebb, mint a hitel pontszám miatt 5000 $, csak egy 6000 $ hitelkeret rendelkezésre. A legfontosabb tényezo az, hogy milyen közel tartózkodunk, hogy "maxed ki", és amelynek nulla hitelt. A legjobb az eljárás, azonban az, hogy fizeti ki a hitelkártyát minden hónapban és nem kering adósság hó-to-hónapra.

A következo lépések, akkor jó úton haladnak a felé rögzítése a hitel és elkerülve a kellemetlenségért és kapcsolódó költségektol alacsony hitel pontszámot.

No comments:

Post a Comment