Ki fizeti a jelzálog Vagy Invest - Mi lenne Warren Buffett Say?

Warren Buffett szerint a legendás befekteto minden idok, amikor a dagály megy ki találja ki a meztelen. Hogy hitelviszonyt megtestesíto csak utolsó ilyen sokáig. És ha az otthoni értékek alá vagy ha a tozsdei összeomlása akkor gyorsan tudja, ha olyan helyzetben vannak, biztosítani az otthoni. Ha a legnagyobb befekteto minden idok tudja nekünk mondani, hogy tartozás szabad és a befektetok számára, amit tudunk, talán el kellene venni egyes leckék tole.

Attól függoen, hogy kit kérdezel akkor kap e
Nos a tozsdei összeomlást megváltozik az egésznek. Akkor már nem hivatkozhat az Ön pénzügyi tanácsadója, hogy a konkrét pénzügyi döntéseket ön helyett. Ön végso soron felelos saját beruházásokat és a megtakarításokat.

Most miért akar valaki úgy, hogy meg kell befektetni más, mint a kifizeto ki a jelzálog? Néhány okok között egyre nagyobb arányban térül meg a pénz, az adókedvezmények és egy csomó egyszeri beruházás zsargon igazolására minden egyes fillér befektetés, és nem diverzifikálása magát megtérülnek adósságok is.

A legtöbb ember, köztük a pénzügyi tanácsadók gets zavaros fogalma kockázat. Befektetések a tozsde kockázatot. A klasszikus példa erre az, hogy nézzen bele közvetlenül az Ön 401 (k) nyugdíj-megtakarítások nyilatkozatot. Ha a nyugdíj-megtakarítások is húzni 40%-kal, mivel egy éve azt jelenti, hogy a beruházások hordoz kockázatot.

De mindenképpen meg kell mindig hozzájárul a 401-es K és a nyugdíj-elotakarékossági számla. Ez az egyetlen módja annak, hogy felhalmozódik a folyadék készpénzt nyugdíjba vonulás.

De a tozsdei összeomlást tanít minket egy lecke hogy mi mindig a mi diverzifikált befektetési stratégiával. Fizet ki a jelzálog hordozza semmiféle kockázat. Miután a jelzálog teljes mértékben megtérült, nem számít, amit a piac nem, akkor nem több adósságot. Fizet ki a jelzálog van adósság-mentes befektetés magad.

Ezek a két fél az on eldöntéséhez, hogy a befektetések vagy fizet ki a jelzálog. Az egyik egy elvi vita beruházó pénzét és egyre jobb hozamot a tozsdén. Ez magában foglalja az összes pénzügyi elveket és módszereket, felhalmozódnak elegendo vagyon nyugdíjas.

Egy másik oldala is invesztál fizet ki a jelzálog amit hivatkozni, mint az érzelmi oldal. A haza nem csak egy befektetés. Hogy ez a hely a menedék és álmok Önnek és családjának. Érzelmi életszínvonal fektetett otthon. Ha elveszíti az otthoni eszközökkel veszít több, mint egy pénzügyi eszközt.

Ha az otthoni egy ilyen érzelmi beruházás meg sem értelme védeni az egyetlen dolog, az általa képviselt több, mint egy pénzügyi befektetés. Miért ne fizet ki a hazai megnyugszom és él egy tartozás szabad életmód? És a legjobb rész van még, hogy egyáltalán nem jelent kockázatot, hogy megvédjük a család jövojét.

Megtérülnek az otthoni jelentheti vesztes adócsökkentés vagy nem kihasználva a növekedés a tozsdei értékelése. Adókedvez gyenge érv, hogy nem fizet a haza off elején. Minden négy dollárt kamat megfizetésére akkor csak kap egy dollárt vissza az adó levonására. Miért ne tartsuk a négy dollárt magát az elso helyen, de fizet ki a jelzálog gyorsabb.

A döntés, hogy ki fizeti a jelzálog or befektetni egy személyes egy. De ugyanakkor megtérülnek a jelzálog a kockázat-mentes pénzügyi befektetés. As Warren Buffett azt mondja, hogy fektessenek be, amit csak értem.

No comments:

Post a Comment