A History készítése Év Pénzügyek - tanulságai 2008-tól

Következtében a nagysága a történelem döntéshozatali események az elozo év érzem, kénytelen továbbra is azt tanácsolom a mi januári számában arra vonatkozóan, hogyan csinál egy jobb évben 2009. Ezek az események közé tartozik a történelmi elnökválasztás; hatalmas kamatláb csökkentés a Federal Reserve, óriási Foreclosures és a személyi csodök, a vállalati korrupció, összefonódások és a szanálás, napi piaci rekord-lows és a nyilvántartás-magasságra;, valamint a szem-durrantó olajárak. Azonban a le
Mit jelent ez egy fontos téma? Mert meg kell állítania. Azért, mert fogalmunk sincs, hány ember jelenleg áldozatául gátlástalan szakember. Mivel számos gazdag amerikaiak, akik úgy gondolták, lenne több adót fizet az új kormány nem "elterjedését a vagyon" egyáltalán. Mert a világ megváltozott, és lásd még sok változtatás hatással lesz a pénzügyi jövoben. Mert a pénzügyi jövoje függ tole.

"Lenne egy csodálatos dolog, ha a mi ipar találni a módját, hogy valamennyi pénzügyi tanácsadók és pénzt vezetok elszámoltatható az ajánlásokat tesznek, hiszen nem egy módja annak, hogy biztosan, hogy a Advisor, hogy figyelik, mint a sólyom, a szabályozási ügynökségek "egy idézet az én könyvem Ki ül a fészket tojással. Mint írtam ebben a fejezetben címu elszámoltathatóság, én nem is hiszem, hogy az ügynökségek, aki szabályozza a pénzügyi szektor is kihagyott egy rendszer ilyen nagyságrendu. Egy korábbi Ponzi rendszert, Samuel Israel által muködtetett III, se közel 400 millió euró.

Az üzenet az, hogy meg kell tenni a pénzügyi tanácsadók, jogi tanácsadók, az egészségügyi szolgáltatók és adózási készítoivel valamint minden más szakemberek életedben, elszámoltatható. Hogyan csinálod ezt? Az egyik módja annak, hogy azok elszámoltatható, hogy kérjen egy csomó kérdést. Csinálsz magadnak Félrevezetjük ha aggódni kérdezés "hülye kérdések". Ha nem tudja a választ, ez nem egy hülye kérdés. Idõm hívni, és megvitatja velük, amit kap a levél, hogy nem érti, mint például egy befektetési nyilatkozat vagy orvosi számla. Találkozz velük évente több alkalommal, és azokat "venni" az idejüket számlázott, vissza szerzett (vagy nem realizált), adó fizetendo, illetve díjak. Gyozodjön meg róla, hogy érti, amit az elorejelzések kimenetele ajánlás lehet egy meghatározott ideig, vagy nem találkozik az elvárások, és miért vagy miért ne.

A muszaki üzenetet az Ön által beruházások van tudni, miért van egy saját beruházási és mi elvileg érted. Bár a múltbeli teljesítmény nem megjósolni a jövobeni eredményeket, tanácsadójával múltbeli tapasztalatai egy adott befektetési kell nagy jelentoséggel bír az Ön számára. Azt javaslom dolgozik egy pénzügyi szakember, aki nem az o saját bróker-kereskedoi, mint Mr. Madoff volt. Egy bróker-kereskedoi lehet egy réteg védelmet a befektetok, mivel szabályozzák tanácsadóik tartani velük kompatibilis az iparági szabályok.

Ha a tanácsadók kezeli a számlák magát, gyozodjön meg saját kereskedési stratégiákat, és mi okoz számukra, hogy változást; hogy arról is, hogy számos különbözo típusú befektetések (szemben a csak egy), hogy párja érted a jobb egyet a helyzet, hogy biztosan ugyanúgy vonatkozik az adó hatását, azok ajánlásainak azok az összeget le kell befektetni, valamint az, aki akkor tartozik felelosséggel kell leszel beteg, és hogyan ingatlanok elmúlik be örökösök az Ön halál (annak érdekében, hogy megfelelo nevet számlák és a kedvezményezett listáját megnevezések), és gyozodjön meg róla, van egy auditálási folyamat helyett. Lesz akar-hoz kérdés a megtérülés, és nem látszik lehetségesnek, mert "ha ez túl szép, hogy igaz legyen ...", nos, tudod a többit.

Az alsó sorban te vagy az elso sorban a védelem a saját pénzügyeit, és teljesen megbízik támaszkodva egy ember a mai világban a becstelenség, a korrupció, és egyszeruen nem megfelelo, okozhatnak nagy kárt a pénzügyi jövoben. Legyen tájékozott, reagálhat, és ami a legfontosabb, a figyelmezteto jelzést. Mert a nyugdíj függ tole.

No comments:

Post a Comment