Védje meg vagyon Offshore Bankszámla

Minden tehetos ember életében eljön az ido amikor o kell komolyan fontolóra ways-hoz megvéd az o eszközei. Kell készíteni a legrosszabb a legjobb arra, hogy megorizzük magát a veszélye egyre keretezi ügyvéd vagy alkalmatlan kormányzati tisztviselo. Az a személy, a nagyszámú látható eszközök hajlamos arra, hogy kap egy bunügyi vádirat. A kormány lefoglalhatja az eszközök csak a alapján "tipp" vagy gyanús tevékenységet jelentés nem rendelkezik valódi bizonyíték.

A legegyszerubb módja annak, hogy
Míg a kiválasztás egy offshore bankszámla és offshore cég van szüksége, hogy tartsa szem elott a következo dolgokat:

Offshore bankszámlák kell elhelyezni más országban a miénknél. Például, ha marad az Egyesült Államokban, majd az offshore bankszámla és offshore cég a Seychelle-szigeteki lenne baj.

Meg kellett volna kényelmes vagy könnyu hozzáférést a fiókjához, a hitel / betéti kártya visszavonására pénzét bármikor és bárhol vágy.

Akkor nem nyitható meg offshore bankszámla az Ön nevét. Az offshore bankszámla kell a nevét egy offshore cég. Ez a legjobb módja annak, hogy védje eszközeit. Ha ez az offshore cég székhelye egy titkos joghatósági területen, ahol a vállalat igazgatóit nincsenek elnevezve, akkor lesz elég nehéz megállapítani kié a számlák. Seychelle-szigeteki cég gyorsan kialakuló mint kedvelt úti offshore cégalapítás.

Seychelle-szigeteki vállalat tekintik a legbiztonságosabb offshore személyek. Ez a legjobb fogadás személy részére keresi a módját annak biztosítása érdekében, vagyonvédelem. Seychelle-szigetek egy kis csoportja sziget Afrika és azt végre az egyik legjobb adatvédelmi jogszabályok az elmúlt években. Ez szinte lehetetlen bejutni a pajzs által nyújtott Seychelle-szigeteki cég. A másik elonye által felajánlott hatáskörébe az, hogy nincs szükség nyilvános adatbázist, amely biztosítja az igazgatói vagy haszonélvezoi az adatbázis továbbra is titok.

Egy offshore bankszámlát együtt offshore cégalapítás tekintik a leghatékonyabb módja annak, hogy védi személyazonosságát. Míg a pénzt nevére a Seychelle-szigeteki cég, írásbeli megállapodás révén, hanem a jogi tulajdonosi az öné.

Nem adja át a titkot, a tengeri bankszámlák senkinek. A macska is ki a zacskót ha továbbítja az információt másoknak. Barátaid is kikotyog a kihallgatás a kormányzati szervek. Minél kevesebb az embereknek, hogy ismerem az eszközöket vagy készpénzt, és ha igen, a jobban felkészült lesz.

Mit vársz? Ez a megfelelo idoben való felkészülés magát szemben bármilyen sors elé. Ha úgy gondolja, hogy az ido még nem érett meg a vagyonvédelmi tudod várni még néhány évig. De addig, ha a jogi indítványt meg Önnel szemben, akkor annak esélye, sikeresen halad a források offshore csökken drasztikusan. Move offshore most!

No comments:

Post a Comment