Hitelkártya követelések és Hogyan lehet megbirkózni velük

Hitelkártyák lehet kényelmes mert ez ad ön a luxus többet költ mint amit ténylegesen megengedhetnek maguknak, de ok is földet Önnek súlyos pénzügyi nehézségekkel ha nem megfelelo használatát. Használatát hitelkártyák amerikai no a nap, és sajnos, sokan küzdenek adósság okozza több mint kiadásokat. Mint felelos hitelkártya felhasználónak meg kell próbálnia vezeto pénzügyileg rendezett életet, és kezdhetjük a megszabadulni a hitelkártya adósságok.

Soha overextend használata a hitelkártya, mint fo
Stop túlköltekezés

Sohasem késo húzni magát ki az adósság van temetve benne. A legfontosabb lépés, hogy megfékezze your kísértésnek, hogy overspend. Próbálja meg korlátozni a kiadásokat a leheto legnagyobb mértékben tartva egy vagy két hitelkártyát a legjobban. Több kártya azt jelenti, hogy nagyobb egyensúlyt kifizetodo. Ez gyorsan beveszünk egy ciklusban az adósság.

Ne használja a hitelkártya megvásárlására életmód ami megfizethetetlen az Ön számára; helyette használja készpénzt teheti vásárlások. Ha szeretne vásárolni valami amit nem engedheti meg magának, akkor kell pénzt megtakarítani, amíg összegyujti a szükséges összeget.

Abban az esetben, Vészhelyzet, akkor használja a hitelkártyáját, persze, de hogy egy stratégiát a maradványösszeg kifizetése elott a hitelkártyával. Ehhez meg kell tennie a költségvetési és látom, hogy használja hitelkártyáját szerint a költségvetés. Ha megtalálja a kiadások megy el a költségvetés, akkor célszeru ne használja a hitelkártyát.

Terjed ki az egyenleget

Így a minimális kifizetések a hitelkártya számla minden hónapban úgy tunhet, hogy kényelmes, de az igazság az, hogy ön húzza magát egy soha véget nem éro adósság-csapdába. Amikor használja a hitelkártyáját, és próbálja a teljes összeg kifizetése mellett, amelyet teremtett, arra kíváncsi, annak használatát, amíg ténylegesen fizeti ki az egyensúlyt. Tehát kifizeti a teljes összeget és hogy túl idoben elkerülése érdekében késedelmi díjak. Ha fenntartani a jó hitel rekord lehet, még akkor is kap bizonyos megfontolások a kártya kibocsátója.

Kerülje a speciális szolgáltatások: A hitelkártya-tulajdonos kaphat kísértést szerezni a különbözo speciális szolgáltatások, mint az utazási klubokat és életbiztosítás nyújtotta a hitelkártya-társaság, de kell hívni, nehogy ebbe a csapdába, mert bár úgy tunhet, csábító ok csak hozzá költségén az Ön és felvenni a adósság-terhet.

Soha ne használja a hitelkártya fizetni a kölcsön vagy elore, mert ha tudják kifizetni ki a mérleg, ez lesz a magas kamatozású hitel az Ön számára. Így kell használni a Bankkártya vagy látogasson el a bank.

Annak érdekében, hogy a legtöbb hitelkártya meg kell tanulni használni okosan. Ne feledje, hogy ki tartózkodik az adósság nem nehéz. Csak annyit kell tenned, hogy kísérni az hogyan és mikor használja a hitelkártya.

No comments:

Post a Comment