A Junk Debt Business egy nagyon mocskos egy

Így Junk Adósság muvek megvásárlásával

Mondjuk például az, hogy adott idopontban, hogy az emberek 1350 alapértelmezés szerint a Wells Fargo vagy a toke egy kártyát, és a házon belüli gyujtemények csak eredményezte részleges felépülése pénz talán 350 fo.

Vezetése a matek egyszeru, ez azt jelentené, hogy a hitelkártya-társaság tartozásaiért 1000 lesz nagyon nehéz, és nagyon drága gyujteni.

Most tegyük fel, hogy az átlagos egyenlege minden kártya $ 5,000.00

Ha most szorozzuk meg 5,000 $ által 1<000 látjuk, hogy Capital One vagy akárki a hitelezo történetesen, most néztem az ötmillió dollárt fizetett adósság, és az én számadatok nagyon konzervatív.

A hatékonyan muködo példa

Június 20-án 2009 weboldal felajánlotta, hogy egy tétel 7. fejezet csod beszámolót, hogy volt arca dollár értékben 200 millió euró.

Az értékesítés nevében Collect Amerika, amely egyike a nemzet legnagyobb debt vásárlók és gyujtok, és lesz most már értékelni, hogy az én korábbi példában öt millió dollárt, nagyon alacsony labda valóban.

Tehát Milyen lehetoségek-e a hitelkártya-társaság rendelkeznek?

a) Meg bérelhetnek egy egész hadsereg az adósság gyujtok.

), Majd ezt követoen is bérelhet ügyvédi iroda elleni küzdelem az esetek.

c) Meg tudja adni a tartozást.

Valamint "a" és "b" úgy tunhet, megvalósítható lehetoségek elso pillantásra, hanem az adós eloször kell elhelyezni, majd a bíróság elé, és akkor is, ha a bíróság számukra, hogy fizessen meg valószínu, hogy lesz képes, mert if ok 'volt pénze, akkor nem valószínu, hogy nem teljesített volna az elso helyen.

A valóságban minden Major Kölcsönadó Kiválasztja a "c".

It's Time For Most az árverés kezdete!

Ami ezután történik, hogy az adósságok építik be portfolió, és a legmagasabb ajánlatot tevo lesz rájuk.

Az ajánlatokat nagyon alacsony lesz azonban, és gyakran mindössze öt cent a dollár, mert a pályázók sem tud sok nagyon fiúról portfolió amíg nem kapja meg.

Ok ajánlatot egy macska egy zsák, vagy zsákbamacska!

Mire a szemetet cégek tudom, mikor licit?

a) Tudják, hogy a számlák mennyiségétol.

) Az átlagos egyenlege.

c) Az átlagos díj lezárásának idopontja.

d) Hány aktív telefonszám van.

Az Ajánlattétel Is Over

Az ajánlattételi megy 5 cent a dollár 8 cent a dollár és a Junk cég X a szerencsés vagy szerencsétlen gyoztes, és most birtokolja a portfólió.

Ez Fontos megjegyezni, hogy Junk "X" vállalat soha nem lesz szerepel, mint az eredeti hitelezo, és ezért figyelemmel a méltányos követelések behajtása Practices Act.

Mi történik, ha az elso Junk cég nem gyujthetnek?

Ettol kezdve, az egész követelések behajtását gyakran a dolog akkor válik igazán csúnya, és beszélünk verbális fenyegetés, és használata kiskapuk a törvény.

Az eredeti hitelkártya-társaság is úgy tunik, kemény és uncaring azonban ez sem fenyeget valakit egy balesetben kórteremben with kilakoltatás vagy valami hasonló.

Az elso kéretlen vevonek tunt, még kevésbé gondoskodó, és o alattomos and csalóka, de nem érte el az alját a hordó még.

Hogyan muködik A második Junker vásárlás után igyekeznek begyujteni?

Ahogy a jog jelenlegi állása jelenleg, hitelezoket nem feltétlenül szükséges, hogy tegyen jelentést a hitelinformációs irodák, követelések részletei már nem alkalmazható, mivel az adósság rendezésére vagy csod eljárások.

Tehát a második dzsunka vásárló, aki egyébként vásárolt tartozását még kevésbé cent a dollár fog legtöbbször nem használhatja ezt a kiskaput a törvényben, s veszélyezteti majd jelenteni az adósságot a hitelminosíto ügynökségek, ez már eldolt.

Csak elképzelni, hogy te vagy a közepén vásárol házat, vagy egy autó, és ezt a sok szemetet vevo fenyeget volna-a hitelminosíto csökkentette.

Már rendezik a tartozást, ha, de nincs más választása, mint rendezni másodjára, hogy tudod véglegesíteni megvásárlásához ház vagy autó.

Remélhetoleg most sokkal jobban megértsék miért adósságok vásárolt és értékesített, és ha pedig zaklatják a tartozás gyujtemény ügynökség vagy aggódnak, hogy lehet, hogy nemsokára, akkor fog az ido, hogy olvastam egy cikket, vagy a két debt gyujtése technikákat, valamint megismerkedhetnek a elévülési adósság gyujtése különbözo államok.

No comments:

Post a Comment