A cél szolgálja a Money

Pénzt úgy tunik, hogy osztják a világ a már az és nem az. Tekintve ezen eltéro, az egyik talán csodálkoznak, hogy miért függetlenül attól, hogy megéri. Nos, itt a megoldás!

Elején a szociális interakció az emberek közötti, a barter-rendszer muködött jól. A barter rendszer alapvetoen egy kereskedelmi megállapodás, és eloírja, hogy két vagy több fél kölcsönös vágy, hogy a kereskedelem és az áruk, hogy a másik az egyik akarja megszerezni. A kicsi és primitív kultúrák elotti történelem, ez elég gya
A barter rendszer nem tart örökké. Azért, mert az képes az emberi elme alatt állni szimbólumok és rendelni értéket nekik, hogy képesek voltunk, hogy dolgozzon ki olyan mozgó múlt a barter-rendszer. Pénz volt az a mód, a civilizációs és szocializációs került sor. Most, ha valaki akart csinálni valamit, túl a termelés az alapokat, mint például egy mualkotás, s nem kellett várni, hogy valaki hajlandó a kereskedelem az élelmiszer akart az o muvészete. Tudta a kereskedelem korszeru pénzért, és a kereskedelem a pénz az élelmiszer. A pénz lett a középso ember, amely lehetové tette diverzifikáció és növekedés.

Pénzt kellett elérni három különbözo missziók váljon muködoképes helyett a barter gazdaság. Meg kellett csereeszköz. Ez azt jelenti, hogy az emberek szükséges ismeri az értékét és szívesen csak azt a kereskedelmi áruk, illetve szolgáltatások. Ez az elfogadás és elismerés kellett egyetemes a társadalmon belül. Ha a pénz nem fogadták el a termékekre vagy szolgáltatásokra kívánt, volt értéktelen.

Pénzt is szolgált elszámolási egység. Ez azt jelenti, hogy rendelkeznie kell egy meghatározott értéket lehet hozzárendelni egy termék vagy szolgáltatás meghatározását, hogy hol állt az általános gazdasági képet. Ha történik egy darab muvészeti, szükséged van ahhoz, hogy meg a pénz értéke van, és ugyanez pénzértékben szükség elfogadja az élelmiszer-kereskedo. A barter rendszert, ha az egyik muvészeti darab érdemes négy tehenet, majd a tehenek értékkel kell rendelkeznie egy egység pénz és a muvészet darab érdemes négy egység.

Azt is meg kell tudni tárolni a pénz értékét. Ez azt jelenti, hogy a pénz és annak értékét kellett tartós és viszonylag változatlan. Ez azt jelenti, hogy nem kellett menni és vesz négy tehén minél hamarabb értékesíteni a muveidet darab. Meg tudná menteni a pénz, és felhalmozódnak azt használatra on máskor. Ez volt a kezdete az ötlet vagyon. Pénz már az úgynevezett minden gonosz, de valójában ez a gyökere minden növekedés.

No comments:

Post a Comment