A szociális kölcsönök helyett a hitelkártyák

Évek, hitelkártya-kibocsátók agresszív folytatott az új hitelfelvevok, és felszólította a régi hitelfelvevok díj tovább. Postafiókok az ország tele voltak az új ajánlatokat, bevezeto áron és jutalmazza a szerzés ezen kártyákat tárca és a használatát.

Minden kibocsátó megpróbálta lepipál a másik ígéretei mérsékelt áron mérleggel transzferek és az egyre magasabb hitelkereteket. Aztán, a pénzügyi válság nevelt ocsmány fejét és a kártyakibocsátó kezdett szembe egyre nagyobb veszteségeket.

Az elmúl
Most egy új fajta bérbe adó felajánlotta a lépést ha hitelkártya-társaságok félelem a futófelület. Az új fajta az úgynevezett szociális Kölcsönadó. Ez a peer-to-peer hitelezés, amennyiben a hitelezo gyakran nem választás során ki használja a pénzét.

Hitelezok munka során Kiva.org, például érdemesebb a kölcsön 500 $ egy induló vállalkozó a berendezések beszerzését. 2005 óta tagja Kiva kölcsönzött több mint 58.000.000 $ több mint 83.000 vállalkozók. Az elmúlt években, a legtöbb voltak a fejlodo országokban, most azonban Kiva is kölcsönöz az USA-ban

Pertuity Direct legújabb belépo szociális hitelezés. Befektetok helyezik el a forrásokat a segélyalap által muködtetett Nemzeti lakossági bank. Hitelfelvevok célja, hogy az említett pénzeszközöket kell alkalmazni a weboldalon keresztül egy fix kamatozású, fix fizetés kölcsön - általában a fizetendo belül, 1-3 év. A minimális hitel-pontszámok 660 és a kamat aránya olyan alacsony, mint 9,6%. Jóváhagyás szinte azonnal és pénz kell a hitelfelvevok kezét belül, 1 vagy 2 nap.

Egyes szociális hitelezés helyek fogadják el a hitelezok, akik szeretnék befektetni mindössze $ 20 - amely szinte mindenki a befektetési lehetoségrol.

Egyes szociális hitelezés közvetlenül mintázták területek, mint a Facebook és az eBay. Prosper, például a listák kölcsönt kér kezdve adósságkonszolidálás a mozgó költségeket. Hitelezok ezután melyik hitelek szeretnék finanszírozni, és a tét a kölcsön kamatok és feltételek hajlandók elfogadni.

Hitelezési Club kerül még közelebb a társadalmi hálózatok modell - így a hitelfelvevok megtalálhassák a potenciális hitelezok alapján azok elhelyezkedése, a "hálózat", vagy a "barát" címet.

Szociális hitelezés ma is érvényes diákhitel, ami eleinte nem azért, mert a rövid megtérülési ideje. Hitelezoket ezt javasoljuk, hogy a diákok elso alkalmazni szövetségi kölcsönök és használata private hitelezok egy kisegíto lehetoség.

Több vállalat vesz részt, de a fo versenyzo a diák hitel arénában are GreenNote, Zopa és Fynanz.

GreenNote támaszkodik ugyanolyan társadalmi hálózat a Facebook - és hitelek lebonyolított emberek között, akik a "barátok".

OPA következo CD-modell és erosen támaszkodik a partnerség hitelszövetkezetek.

Míg Fynaz nem állapít meg abszolút minimum pontszámot Fico a hitelfelvevoknek, hogy eroteljesebben támaszkodik a "Fynanz Akadémiai Credit Score", amely arány a diák GPA, vagy ot tanulmányok és oktatási intézmény profilját.

Online banki jelentés jósolta, hogy a szociális hitelezés eléri a mintegy 130.000.000 $ idei.

No comments:

Post a Comment