Virágzó pillanatokban kemény - Ellenorizze a Pulse

Ez a második rész egy évig tartó sorozat szentelt segít megorizni az üzleti eros egy zaklatott gazdaságban.

A bevételek és a nyereség alá csökken, akkor nehezen összpontosít semmit, hanem túlélésre. A nem régiben - kialakítson mentén, mint a semmi baj nem fog muködni. De azt is, nem maradhat csendes, amíg a gazdaság lepattanó. Mindig legyen proaktív - de ma, a szervezet túlélése múlhat rajta.

Nem számít, milyen sok vagy kevés a jelenlegi gazdasági körülmények hatással lehetett a siker az Ön vá
Veszi a pulzus cégének egyéb intézkedés üzleti életjelei és csinál egy tartós és hatékony változás. Csak akkor, ha érti az üzleti helyzet változtathatja meg a stratégiáját, hogy növelje jövedelmezoségét, a hatékonyság javítása, kivéve adókkal és pénzforgalom növelésében.

Maximize FORRÁSOK. Lehet, hogy nem abban a helyzetben, hogy növelje vagy növeli a források, így inkább összpontosítania arra, hogy a legtöbbet hozza ki, amit Ön.

GET LEAN. Az irodai olyan hatékony, mint lehetne? Azáltal, hogy bizonyos változtatásokat a folyamatok, látni lehetett a hirtelen a hatékonyságot és a hatékonyság, anélkül, hogy bármilyen további forrásokat.

GAIN INDUSTRY ismereteiket. Nincs szükség-hoz felüdít a kerék. Tekintse meg mások ebben az iparágban csinálnak - megtudja, mi a munka és mi nem, és arra gondolok, hogyan lehet alkalmazni, hogy a tudás a te dolgod.

Pénzforgalom növelésében. Készpénz a király és az élteto eleme a te dolgod. Nem tud muködni nélkül, és nem tud fennmaradni, ha nincs elég belole.

Fenntartása az üzleti általános egészségi lesz akar-hoz:

A projekt pénzforgalmának. Tudnia kell, hogy mennyi készpénz be kell tartani a nyitott ajtók. Nézd meg cash flow elorejelzések a következo hat hónapban - ez segít az Ön készpénzt így ott van, amikor szüksége van rá.

A költségek csökkentéséhez. Ha a költségek csökkentését, szerintem arról, hol és hogyan lehet csökkenteni anélkül, hogy azok akadályozzák használja fel, készpénzét flow. Érdemes lehet, hogy szélesköru csökkentése, vagy lehet, hogy elonyösebb megcélozni a darabok egy bizonyos területet vagy területeket.

CONTROL JEGYZÉK. Ha fenn leltár, akkor akar-hoz keres ways-hoz megtérít ez-hoz készpénz - nem csökkentve azt olyan szintre, hogy tényleg kezdenek veszíteni értékesítés, mert nincs elég raktáron.

Fiókok kezelése követelés. Ha nem tudnak fizetni idoben, akkor szükség lehet egy hatékonyabb adatgyujtési folyamat. Ez azt jelenti, rövidítse le gyujtemény idoszakra, vagy pedig egy kicsit pickier arról ki is adnak hitelt.

Újratárgyalják a feltételeket. Your értékesítok valószínuleg nézo similar cash összeroppant kérdéseket, így lehet, hogy a jelenlegi megállapodások újratárgyalására. Fontolja meg, amelyek közül lehet tenni anélkül, fáj üzleti stratégia, vagy a kapcsolat hírnevét.

DISCOVER adómegtakarítás. Adók jelentos üzleti tevékenységek költségeit, és ha kezeli ezt a költségek úgy, mint te minden más, akkor csökkentheti az adózási terhek - és felfedjék adómegtakarítást lehet újrabefektetésekhez te dolgod.

CHASE idoben lehetoséget. Az amerikai Behajtás és újrabefektetése törvény úgy kínál sok nagyszeru lehetoségek, ám akkor cselekedni gyorsan maximalizálják az adózási megtakarítások. Ön még teljes kihasználása? Ha többet szeretne megtudni ARRA látogasson el www.recovery.gov.

Állítsuk BECSÜLT kifizetéseket. Az Ön becsült kifizetések pontosan? Ha ezek alapján jövedelem magasabb a vártnál elkészíteni, úgy ezeket felülvizsgálja.

TERV muködési veszteségek. Felülvizsgálata 2008-ból vissza mutathat volt más módja, hogy maximalizálják az elonyöket az Ön nettó muködési veszteségek elhatárolásával támogatja és átcsoportosítás elore. Ha nem használta ezeket a veszteségek kompenzálására fizetett a korábbi években, látni lehetett azonnal adómegtakarítás.

Érje el üzleti struktúra. Attól függoen, hogy a helyzet, szerkezetátalakítási üzleti lehet csökkentheti az adókat. Ha a változtatás, tudod mindig átértékelje és állítsa késobb.

Átalakítására. GrECo Mikor volt az utolsó alkalommal, amikor értékelik a alkalmazott juttatások? Szerkezetátalakítás azokat, ön csak akkor lehet képes arra, hogy az összesített adóteher és a további büntetések elkerülése érdekében a lehetséges from lépett fel IRS támadások nonqualified lehetoséghez, és a halasztott járandóságokat tervek.

PROTECT ESZKÖZÖK. Hogy van a család vagyonát címu? Szeretne megbizonyosodni arról, ezen eszközöket a biztonságos, ám meg kell is, hogy biztosan vannak elrendezve úgy, hogy lehetové teszi, hogy a legkevesebb adót fizetni. Egyik módja, hogy megvédjük a "fészek tojás", hogy leválasztja a magas kockázatú beruházásokban, egy önfeláldozó, vagy "világító rúd" szervezet.

ÚGY ÍTÉLIK ajándékozás lehetoségek. Akár keres, hogy teljesen átadása az üzlet nyílt, illetve ahhoz, hogy csatlakozzanak évente ajándékozás stratégiájával tulajdonosi egység, a jelenlegi alacsony értékek és a hatályos szövetségi ráta az Ön javára. Ez lehet az alkalmas idot nézni ingatlan tervezés, grantor tartott járadék bízik egy adómentes értékesítés az Ön tulajdoni érdeke, hogy egy szándékosan hibás visszavonhatatlan grantor a bizalmat, a hagyományos ajándékozás a családi és továbbítását az üzleti érdekek.

Mentés állam és a helyi adókat. Menthetjük pénzt nézi az összesített állami és helyi adó helyzetben - és nem csak az állam Van "sem, de bármely állam, ahol jelentos összefüggés (a kapcsolat.)

Proaktív üzletvezetés mindig jó tanácsokat - de ma, a túlélés is ettol függ. Bámul a recesszió az arcát, és vállalja, hogy javítsa az üzleti ma.

No comments:

Post a Comment