Mikor kell kérelmeznie Commercial Mortgage

Ha úgy döntenek, hogy vásárolnak ingatlant Önnek, akkor valószínuleg szükség egy kereskedelmi jelzálog. Tudnivalók egyet, elengedhetetlen, hogy fontolja meg a maximális havi jelzálogkölcsön visszafizetése üzleti engedheti meg magának. Akkor is figyelembe veszik a potenciális növekedés a te dolgod mint áttelepítése is gyakran költséges lehet.

A kereskedelmi Jelzálog a hitel biztosított ellen Ingatlan. Általánosságban nagy hitelezok kínál majd finanszírozni akár 85%-át az ingatlan értékét (85% LT
Jelzáloghitelek ilyen típusú testreszabott vásárlásához kereskedelmi ingatlan üzleti célra használt köztük üzletek, gyárak, irodák és raktárak. Üzleti jelzáloghitelekre is használható átveszi a meglévo üzlet, vásárlás egy teljesen új épület vagy terület felvásárlása.

Bár gyakran jönnek a magasabb kamatok és több, mint a változó lakóingatlan-jelzáloghitelek állnak, kereskedelmi jelzálog rugalmasabb és szállítására külön ösztönzoket hitelfelvevok. Kereskedelmi jelzálog, a kölcsönt nyújtó jogi követelés feletti tulajdonjog mindaddig, amíg a kölcsönt teljes egészében visszafizették.

A kereskedelmi jelzálog rugalmas - tudna használni egy sor célokra alkalmazható még a rossz hitel kereskedelmi rossz hitel jelzálog, vásároljanak telephelye elott bocsátása saját zárva a tulajdon üzleti célokra. Tudna felszabadítani a cash flow kihasználva kezdeti visszafizetési üdülés legfeljebb 24 hónap. Fedezésére halál esetére, és / vagy kritikus betegség, akkor vegye ki választható terjed át Barclays pénzügyi tervezés.

Vannak jelentos elonyei kereskedelmi jelzálog:

o lehet, hogy képes-al enged szabad hely, hogy esetleg van - mégis szinte biztosra köteles engedélyt ból kölcsönadó erre

o a jelzálog visszafizetés valószínuleg hasonló bérleti fizetési ugyanazon ingatlan

o kamatok és a kereskedelmi jelzálog az adóból levonható

Ti ne legyenek kitéve semmilyen izmos kiadó no

o minden javulását az ingatlan értékét növeli a toke

Vannak hátrányai is:

o ha a saját létesítményeik ez sokkal nehezebb áthelyezésére vállalkozását, kivonás magát egy bérleti szerzodés sokkal könnyebb, mint értékesítési helyeken vagy talál új bérlot azok átvételére

o ellentétben bérlet, akkor be kell elér jelentos betéti - ez a pénz, amit lehet használni fontosabb üzleti célokra

° minden veszteség értékét ingatlan csökkentheti a toke

° Ha egy változó kamatozású jelzálog van kitéve a kamatok emelkedése

o birtokló tulajdonsága azt jelenti, hogy lesz felelos tényezok, mint például a karbantartás, tartozékok, felszerelések, dekorációs és biztonság

Kereskedelmi hitel termékek állnak az emberek minden típusú hitel történelem, beleértve a CCJs, jelzáloghitel-hátralék, és IVA és csod (feltéve voltál lemerült). Azok az emberek kaphatnak a kereskedelmi rossz hitel jelzáloghitelek és a szabálytalan bevételek önigazolási jövedelem érheto el, ha nincs naprakész beszámolót és az üzleti terveket.

Kereskedelmi jelzálog díjak és költségek.

Kamatlábak szerint változik a hitelezo, a hitel történelem és a visszafizetési lehetoséget választja. A rossz hitel jelzálog kapsz magasabb kamatláb.

Egyéb díjak és költségek tartalmazzák:

o rendezése vagy eljárási díjak

o Értékelési díj

o Megváltás büntetés

o Jogi és szakmai díjak

Vannak egyéb tényezok amit tudnia kell, mikor kell alkalmazni kereskedelmi jelzálog:

o minimális a hitel

o türelmi idot

o személyes kezességvállalás

Ne feledje, általában a maximális hitel 80 százalékát a piaci érték az ingatlan, és azokra az hitelkeret. Vannak bizonyos korlátozások egyes iparágak számára. Meg kell saját és elfoglalják a vagyon hogy te kínál a biztonság.

Egy jogi díjat több mint a tulajdon lesz szükség.

No comments:

Post a Comment