Típusú Gyujtemény ügynökségek

Pénzügyi Credit Collection

Kereskedelmi hitel-gyujtemény ügynökségek szolgáltatásokat nyújt a pénzügyi szektorban, mint a bankok és pénzügyi intézmények. Típusú tartozások tól auto hitelek hitel-kártyákat törleszto részletei. Benyújtott fedezeti gyujtemény ügynökségek vásárlás behajthatatlan követelések a kedvezmények bankok, kereskedok, a finanszírozók és az automatikus, majd részt az adósság behajtására folyamat.

Egészségügy Credit Collection

Az elsodleges motivációja az egészségügyi ellátá
Kiskereskedok

Hitel-gyujtemény irodák is kínálják szolgáltatásaikat a kiskereskedelmi üzleti tevékenységet. Behajtás ezen hitelezok tartalmaz, mint a be nem fizetett adósságok egészség klub tagságok és telefon számlák.

Rossz Ellenorizze helyreállítási

Rossz ellenorzések / NSF káros lehet a cash-flow az üzleti és beszedése behajthatatlan követelések miatt a csalások miatt válhat egy nehézkes feladat egy vállalkozás. Collection ügynökségek vannak felszerelve a szükséges know-how és a források kezelésének ilyen ügyekben rossz ellenorzéseket. Szelektív gyujtés ügynökségek fizet a vevo felfelé, elöl összeg egy bizonyos százalékát a névértéket csekket.

Kiszervezés a hitel gyujtési folyamat lehetové teszi a hitelezonek átadni adósságait felelosség egy ügynökséget, amely jobban felszerelt, hogy ezeket a behajthatatlan követelések. A behajthatatlan követelések számla értékelését és a hitelezo fizetett elöl összeget. A felelosség a tartozások majd továbbítja a begyujtési hivatal.

No comments:

Post a Comment