Mi határozza meg a méret, a készlet???

Tozsdei árfolyamok a következo két részbol áll, üzleti értéke és a ciklikus érdemes. Az elobbit lényegében alapul, míg a késobb a piacon vezérelt.

Révén az alapveto elemzése egy állomány üzleti értéke a részvény ára lehet kifejezni, mint a normál ár / jövedelem arányt, valamint a várható értéke a várható jövobeli hozamok által meghatározott tendencia, az állomány bármely idopontban.

Keresztül konjunkturális elemzés extrém változó a magas és az alacsony árak valószínuleg fizetett prémium, vagy
Ciklusok egy hátborzongató trükk to legalacsonyabb megközelítoleg azonos a határidok és a további megfigyelése a készség a szedés váltakozó magas és az alacsony piaci árak szintje válik a muvészet minden saját.

Olyan egyenlo idoszakokat intézkedéseket, és meghatározza a ritmikus ingadozásai a piaci ár felett és alatt alapveto "belso" értékeket. Ez az érték az ero, amely ciklusokat alkalmazni elore fenti árak az alapveto értékek felfelé swing és húzza az árak alacsonyabbak "értékek" a csökkeno hinta a ciklikus ritmus.

Ugyancsak magában foglalja a várható ilyen ritmusok a jövoben.

Így ha össze ez a képessége elore jelezhetok és értéke az ero, amely ciklusok gyakorolnak majd egy értékelést a jövobeli valószínuségek az árak mozgása lehet. Révén az irányt a tendencia, az állomány ára, tekintettel a gazdaság egészséges és segítségével irányát ciklikusan jelen és a jövo ár ritmusok.

Vannak módszerek meghatározása a hosszú távú trend ár elemzésével hosszabb ciklusok és alapjait.

Vannak módszerek meghatározása a rövid távú trend irányát, vagy a tozsdei árat [http://www.goldontop.com/gold-market] elemzéssel, vagy a rövidebb ciklusok.

Vannak módszerek meghatározása során mindkét konjunkturális mozgását valószínuleg célból, valamint fordított az ellenkezo irányba.

Ár-ciklus mozgalmak minden piaci származhatnak a ritmikus következményei két egyenlo, hanem nagyon ellenkezo erokkel keres egyensúlyt. Az ero a vágy, hogy vásárolhat és adhat el, amelyek folyamatosan immateriális, mivel csak kis mennyiségu teljes vágy eléri a piacot.

Mérésére relatív ereje mind a vételi és eladási ero a vágy, a kívánt, szükséges kell átalakítani a tényleges cselekvés, amely abban a pillanatban válik vételi vagy eladási volumen irányától függoen az árak mozgását a két ero folyamatosan váltakozó fejlodést.

Adott pillanatban csak egyetlen ero lehet meghatározó az a másik rovására, ha meg akarjuk létrehozni tendencia egyébként az egy oldalra mozgalom mivel csak véges számú leendo vevok és az eladók.

Ha egyszer elérése és sajátítsák el a készségek kombinálva a tudás az idozítés és hatásainak fundamentumok állandó nyereséget sokkal inkább a részvénypiacon piacon [http://www.goldontop.com] azért, mert a fegyveres eszközöket, amelyek lehetové teszik, hogy meggyozodjenek a áramlása alapveto áramlatok mögöttes tozsdei árat mozgása.

No comments:

Post a Comment