Egy másik pénzügyi válság megelozésére - Start kezelése Credit mielott megüt a munkahelyen

Sok amerikai kezdeni feltételezve adósság túl korán, annyi végzos foiskolai hallgatók nyereg több mint $ 20.000 diákhitel adósság egyedül. Add a fogyasztói / hitelkártya-tartozás, és az átlagos foiskolai hallgató is $ 25,000-35,000 tartozás elott o lesz az o elso teljes munkaidos állást. Ez a fajta gondolkodásmód, amit adós segített megteremteni a kényelmetlen szövetséget, hogy sok amerikai még a hitel. Most, szeretném általában egyetértenek abban, hogy az adósság egy az oktatást érdemes törekvé
Úgy vélem, hogy az elozetes kiválasztásában foiskola, a szülok és a diákok design hosszú távú útiterv, hogy nem csak foglalkozik a tudományos és szakmai elonyeirol és hátrányairól való részvétel egy adott intézmény, hanem a potenciális hosszú távú pénzügyi következményei miatt a tartozás lesznek átvétele, mivel kapcsolódik a hamarosan tanuló jövobeni pénzügyi jólétét. Mérjünk minden szempontból egyenletes, majd meghatározza, hogy mely intézmény a legjobban illik figyelembe, hogy a hosszú távú ütemterv. Sok foiskolát végzettek, nagy hallgatói hitel összege lesz a teher, amely negatívan befolyásolja a pénzügyi helyzet a felnottkorig, arra kényszerítve egyes támaszkodni hitelkártyát elsodleges eszköze ülés havi kiadásokat. A probléma ezzel az utat az élet, hogy ez a gyakorlat lett túlságosan általánosak Amerikában, és az egyik legfontosabb oka, hogy miért vagyunk ebben a pénzügyi válság. Valahol a vonal mentén, az amerikai gondolkodásmód ment készpénz a király hitelhez a király. Fogalma megtakarítása eltunt ig csak a közelmúltban, mint az új mantra lett "töltse fel azt."

Szóval, kihívást jelent neked ma változtatni a hozzáállást, gondolkodás és viselkedés felé hitel. De mi is kezdodik el a fiatalok elott bejutni a munkaero, ezért is kell irányulniuk, erofeszítéseinket az amerikai foiskolai hallgatók (a következõ generációs fogyasztók).

No comments:

Post a Comment