3 lépés, hogy személyes pénzügyi siker - III rész: Mentés némi pénzt

Természetesen, ha nem lehet anyagilag sikeres, ha nincs pénz, vagy nem élnek az életmód, amit elképzelt. Kérdés: Tudja, mi a nettó vagyon? Sokan nem, és félnek is próbálja meghatározni, mi az. Csak akkor lehet az egyetlen dolog, hogy Ön elott intézkedjen a megtakarító pénzét.

Mennyit mentése?

A legtöbb mondják spóroljon 10%-a jövedelem. Azt mondom menteni, de ez minden igazán attól függ, hogy mennyi adósság Ön jelenleg dolgozik, és ha akarod, hogy a következo évben, 10 éves, vagy nyugdíjas (Ez
Mit tegyek, ha Adósság (ek)?

Ha az adósság is fontos hogy meglegyen a tartozás az útból. A logika az, hogy a legtöbb hitelkártya kamatok felfelé 12%. Ha még tartozás a kártya, hanem úgy, hogy mentse a pénz számlára keresnek 5-8%, akkor veszít pénzt.

Szóval, mit tegyek? Mentés elég egy párna. Mennyi szükséges lehet a gyors sürgosségi cash mint például a $ 1000 - $ 2000 dollárt, és mentse ezt az összeget. Ott fordítani bármennyire voltál eltette e számlákra a kifizeto ki adósság gyorsan csak lehet.

Milyen pénzügyi közvetíto kell használnom, mentse a pénzem?

Jó kérdés. Sok olyan lehetoség, ami neked, ha akarsz. Amikor gondolok, amikor azt szeretné menteni a pénzemet Azt hiszem 8 dolog:

1. Mi a célom takarékos ezt a pénzt? (Nagyon fontos)

2. Mennyibe kerül egy kockázati vagyok hajlandó?

3. Fogok tudni eljutni pénzemet gyorsan?

4. Van-e szankció a szerzés a pénzem?

5. Mennyit akarok menteni?

6. Milyen jó híru vállalat kéne menteni / befektetéshez?

7. Mennyit vagyok képes félretenni havonta elérni?

8. Meddig lehet megtakarítást?

Azt javaslom elválasztó your megtakarítások több fiókot (Karácsony megtakarítások, autó megtakarítási, nyugdíj-megtakarítási, stb), és minden, hogy olyan döntéseket hozzanak, amely elosegítené, hogyan fogja használni a számlák.

Ha menti a gépkocsi 1 évre, érdemes használni 1or 2 év CD-t. Ha megtakarítás karácsonyra tudod csinál a 1yr CD-t vagy használja a pénzpiaci fiók segítségével eljut a pénzt, ha vészhelyzet esetén karácsony elott, és feláldozni bizonyos alapok. Ha ez nyugdíjazás van megtakarítás, van számos évjáradékok, a leghíresebb, hogy a hagyományos és Roth IRA, amely jelentos adókedvezményeket attól függoen, hogyan használja oket.

A következo lépés: Vedd Akció!

Amit adtak a kalapácsot és a szöget. Most már rajtad múlik, hogy hajt haza. Lépéseket még ma! Fontos, hogy egyértelmuek arról, hogy mit, hogy akarsz, kérjen szakmai segítséget (a pénzéért, és nem eszed), ha szükséges, a döntés, akkor csináld! Legyél a pénzügyi siker, hogy Ön mindig is akart lenni a mai napon.

No comments:

Post a Comment