Mi vagy itt?

Marshall Goldsmith megfigyelt "Mit vagy itt sem kap ott .." Korábban a munka nem feltétlenül muködik már. Új célkituzések szükségessé új stratégiák. Még akkor is, ha a célkituzések nem változik, a környezetet, amelyben a vállalat muködik már nem ugyanaz.

A fájdalmas valóság ez nyilvánvaló bizonyos szinten: A globális pénzügyi rendszer életben támogatást, ami képtelen a vállalatok hitelhez jutást és az eros sürgeti kiállított sokan far le, sok vezetok úgy érzik, hogy már elmerült a túlélési mód.<

Amikor a félelem sztrájk, és a lélegzetelállító sebességgel a unraveling a globális pénzügyi rendszer félelmetes, ez egy normális emberi reakció lesz megbénult. Ha a szándék az, hogy boldogulni, tartózkodó megragadt ez nem alternatíva. Ez sokkal könnyebb mondani, mint megtenni.

Ez könnyu és csábító, hogy kibír az ember a fejét a homokba, az oka a külso események a saját hibák, vagy semmit sem csinálni, és reméljük a vihar csapásai során elég hamar vissza kell mennem a régiben. Marad a régiben is, azonban meg kell újra. Az üzleti környezetet vagyunk tapasztalt most az új normális. Lesznek nyertesek és vesztesek. A legfontosabb kérdésem az, ami megkülönbözteti gyoztes vesztesei az ilyen típusú környezetben?

Látunk három alapveto tulajdonságokat vállalatok körében, hogy jöjjön ki a nyertesek vitatása alkalommal. Az elso az, hogy Elismerik, hogy halálos bénulást. Elmulasztásának vagy a döntést maga a határozat - gyakran rossz. Szeretek mászni hegyekben, ahol a bénulás a garantált módja annak, hogy meghal. Miközben az emberi élet általában nem a tét, a valóságban a mai üzleti környezet ugyanolyan éles mint a valóság pedig közel egy hegy tetején a közepén egy vihar.

A második, hogy a nyertes vállalatok továbbra is összhangban járjon el, hogy átfogó stratégiai elképzelés és az alapveto értékeket. Meggondolatlan aktivitás nélkül stratégiai keretet lehet olyan halálos a bénulást. Viharos idokben kell élesítés stratégiai gondolkodás, és nem hígítható. A rövid távú opportunizmus úgy tunhet, mint egy jó túlélési mozog, azonban ha ez hígítja a core az Ön cége is élni, de nem valószínu növekedése.

A harmadik pedig kérlelhetetlen összpontosítani kaliberu a nép alkotó társaság. Sok magasan képzett ember jelenleg elérheto - néhány az évek óta eloször. Hogyan tud biztosítani gondolkodni bovítése, ha hitelhez valahol a nehéz és lehetetlen több vállalkozás számára? Akkor nem engedheti meg magának hogy ne. Stratégiai szempontból hiány tehetséges és tapasztalt munkaero a horizonton, proaktív gondolkodás téged jóval a játék, amikor az idojárás törli.

Eros és fegyelmezett cégek szívesen turbulencia, amely gyomok meg gyengébb versenytársak, középpontjában az elme, és lehetoséget teremt a jövo vezetok. Az Ön cége a játékot nyer (boldogulni), vagy van csak versengo hogy el ne veszítse (életben)?

No comments:

Post a Comment