Tetszik a letéti ráta

A letéti valóban a befektetési kiválasztását a többség. Ez a népszeru nevén CD-k. Sokan meg is vásárolni oket anélkül, hogy tudomása letéti ráta, és hogyan befolyásolhatja oket. Ha tud egy kicsit többet kulcsokat vagy mi befolyásolja a kamatlábakat, akkor lehetoségek maximális kihasználása az ilyen típusú beruházások és valóban ez dolgozik jól érted.

Be kell, hogy legyen tudatában annak, hogy letéti nagyon hasonló a megtakarítási számla és ok is úgy muködik, mint az egyik. Az egyik legfontosabb< különbség az, hogy a letéti hordozza a határozott ideju, mint három hónap, hat hónap, egy év vagy még több év, és a legtöbb nem is fix kamatláb. Az elképzelés az, hogy hagyjuk a pénzt a CD-vagy letéti igazolás, amelyet a kiválasztott kifejezés, amely után vissza a pénzt a felhalmozott kamatot.

Valójában, javára betéti okirat számlák hogy mivel a határozott idore, a kamatláb általában magasabb, mint a megtakarítási számla, amely lehetové teszi visszavonása bármikor. A legtöbb letéti nem jön fix áron, ám egyes bankok és hitelszövetkezetek is kínál változó kamatozású. Egyes CD kötodnek a tozsdén, vagy akár a kötvénypiacon. Ez kockázatos annyiban, amennyiben a kamatláb kap, de a kifizetési lehet nagy, attól függoen, hogy a kapcsolódó piac nem idotartama alatt a tanúsítvány betétek.

Orizze meg ezt a lehetoséget szem elott, ha figyelembe letéti:

Csak így igaz, a nagyobb-a betét, annál magasabb a kamatláb lehet számítani. Is, a feltételek már nem kap ön a legmagasabb arány. Azt is meg kell tudni, hogy a kisebb bankok és hitelszövetkezetek általában kínálnak magasabb kamatokat. Az Ön személyes CD beszámolók általában nem kap magasabb kamat, mint az üzleti CD számlákat. Néhány pénzügyi intézmény, amely nem biztosította NCUA vagy a FDIC gyakran kínálnak magasabb kamat miatt a kockázat.

Mint láthatjuk, amikor tekintettel a letéti ráta van egy csomó, hogy megy bele. A fenti szabályok vonatkoznak mintegy 99%-od CD-számlák, talán talál néhány olyan esetben, amikor nem fognak. Ne feledje, hogy a pénzügyi intézmények képesek létrehozni saját arányokat, így biztos lehet kérni a jobb feltételeket, ha letétbe nagyon nagy összeg. Bizonyos esetekben van több értelme, hogy számos CD 'részére kisebb összegek míg a többi alkalommal érdemes még nagyobb tokeösszeg. Körülnézni és válaszd ki a bizonyítványt betéti kamatláb, amely a legjobban illik a szükség és a társított fogalom is megfelel az Ön igényeinek.

No comments:

Post a Comment