A Kulcs-hoz Határtalan gazdagság

Have you ever célja, hogy gazdag? Nem csak a hagyományos, kert különbözo gazdag, ám rendkívül gazdag? Látod magad a milliárdos? Hány milliárd tartana teljesen kielégíteni a minden vágya? Van annyi pénz a világon, amely eleget tesz határtalan vágyak?

Mi az anyagi értéke az összes dolgot Amerikában? Az összes cucc értem a dolgokat, ingatlan, infrastruktúra, a természeti eroforrások, a tudás. Mi van, ha tudnánk rendelni monetáris érdemes minden egybevetve az érték, mennyi lenne ez?

Íme néhány pél
Töprengett these rettenetesen nagy szám olyan, mint megpróbál a karod köré egy elefánt. Tudod, hogy sem felfogni azt a nagy része inkább, ha remél elérni egészen körül lesz keresni valahová-hoz megragad egy kicsit több berendezés. Ha úgy gondolja, hatálya a számok lenyugözo, ám jobbára irreleváns, racsnis your képzelte vissza a valóságban él és lélegzik, és muködik és befolyását.

"Becsült értékek" az, amit az emberek határozzák meg a dolgokat, hogy érdemes. Valamit, bármit, csak akkor érdemes, amit majd valaki fizet érte. Az értéke az autó, a ház, a ruhák, a bútorok, a munkaero-csak, amit valaki érdemes Önnek minden (vagy legalábbis az értéket Ön is saját magának az adott tárgyat.) Ember azonban csak fizetni elégíti ki akar vagy szükség. Így tehát végso soron ALL értéket határozzák meg, mint tényezo akar és igényeit. Vágyak az értékméro.

Mivel az emberek határozzák meg, akkor érdemes, úgy tunik, hogy sok a kockázat "érték". Elvégre mi az egyiknek kedves, milyen lehet úgy felbecsülhetetlen értéku, talán nem tunik túlságosan fontos ahhoz más emberek. De ebben rejlik a rejtett gombot gazdagságot. Értéke minden cucc Amerikában a trillió dollárt. Az érték azt méri, hogy az emberek vágyait.

Ismerve az igazság - az emberek vágyait meghatározott értéku - jössz, hogy ismerje el az út a vagyonadó. Ha azt szeretnénk, hogy biztosítsa magának és családjának intézkedés A fellendülés - ha azt szeretné, hogy gazdag, - ne aggódj dolgokat. Ne izgasd magad az ingatlant vásárolnak, vagy fizikai eszközök felhalmozását. Ehelyett hangsúly minden idot, energiát és tehetséges megfelel a végtelen akar, és igényeinek embertársaink.

Nem létezik olyan, hogy önmagában is értéket képvisel. Az emberi vágyak meg megéri. Tudom, hogy tört milliárdos kötelezi teljesítése akar és igényeit. Az ösvény a pénzügyi siker módon kielégíteni az emberek. Lehetoséget teremt sorsa is létezni fog, ameddig akar menni és szükségletek kielégítetlen.

Ha valóban szeretné, hogy gazdag - eleget akar, szükségletek kielégítésére, teljesíteni akarja. Your munka, helyesen alkalmazzák a mások javára fog biztosítani a valódi kincs.

Copyright (c) 2010 Scott F Paradis

No comments:

Post a Comment